Katalin hercegnő haja a legjobb

Forrás: AFP/Saeed Khan -
frizura Kim Kardashian Katalin hercegnő szavazás haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naná, hogy Cambridge hercegnője büszkélkedhet a legszebb frizurával egy internetes oldal kutatása szerint.

Míg egy felmérés szerint Jennifer Aniston haját kéri a legtöbb brit nő a fodrászától, addig egy újabb közvélemény-kutatás szerint Katalin hercegnő frizurája a legjobb.

Forrás: AFP/Saeed Khan

A legjobb sztárfrizurák:

1. Katalin hercegnő 27%.
2. Kim Kardashian 18%
3. Holly Willoughby 12%
4. Rita Ora 11%
5. Michelle Keegan 9%
6. Binky Felstead 8%
7. Amanda Holden 6%
8. Lucy Mecklenburgh 5%
9. Nicole Scherzinger 3%
10. Kate Moss 1%
Nem bírt el ruhája Nicki Minaj melleivelhttp://www.life.hu/trend/20140519-nicki-minaj-a-2014-es-billboard-music-awardson-megmutatta-mellei-also-reszet.htmlA rapper melleit szinte már minden szögből ismerjük. Most az alsó részét tette ki a nagyérdeműnek.TrendOrigoRózsaszínre váltott Rihannahttp://www.life.hu/trend/20140516-rihanna-rovid-rozsaszin-hajra-valtott.htmlA barbadosi énekesnő rövid pink tincsekkel jelent meg egy Los Angeles-i mérkőzésen.Trend--Ki volt Cannes szépe a filmfesztivál nyitónapján?http://www.life.hu/trend/20140514-elkezdodott-a-2014-es-cannes-i-filmfesztival.htmlSzerda este végre birtokba vehették sztárjaink a 67. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegét, amely a botrányszagú Grace Kelly életéből készült Grace – Monaco csillaga című filmmel és Nicole Kidman ijesztőre sikerült mosolyával nyitotta meg kapuit. Megmutatjuk, milyen ruhában léptek a sztárok a vörös szőnyegre.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.