Viva Comet 2014 szépségápolás énekesnő Radics Gigi Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es VIVA Comet legjobb énekesnő-jelöltje a szemünk láttára érett gyönyörű, fiatal nővé. A lassan 18 éves előadó évek óta a színpadon van, így már tanult egyet s mást a szépségápolásról és sminkelésről. A Life.hu sorozatában ezúttal Radics Gigit kérdeztük szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Tudom, hogy a bőröm hidratálása miatt fontos lenne meginnom napi 2-3 liter vizet, de ez sokszor nagyon nehezemre esik.

Radics Gigi neszeszerje Forrás: http://gigiprodukcio.hu

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Sokat sminkelik a bőrömet, így igyekszem, hogy csak akkor kerüljön rá alapozó, amikor nagyon kell – fontosnak tartom, hogy hagyjuk néha a bőrt szabadon lélegezni. Persze minden nap hidratálóval ápolom a bőröm, és nem fekszem le sminkben.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Nálam mindig millióféle piperecucc van – egy egész kis sminkesboltot cipelek magammal nap mint nap. Imádom a szép festékeket!

Forrás: Radics Gigi

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Nagyon nem vagyok híve a plasztikának.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Imádom a korallszínű rúzsokat, és a fekete szemhéjtusért is rajongok.

VIVA Comet a legnagyobb sztárokkal június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában!
5 kérdés a szépségről: Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/trend/20140527-5-kerdes-a-szepsegrol-hosszu-katinka.htmlA háromszoros világbajnok gyors- és vegyes úszó olimpikon, Hosszú Katinka sikert sikerre halmoz a medencében, ám a sok edzés mellett a bőrére is nagyon oda kell figyelnie. A Life.hu sorozatában ezúttal a világhírű úszónő mesél szépségtitkairól. TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Miklósa Erikahttp://www.life.hu/trend/20140504-5-kerdes-a-szepsegrol-miklosa-erika-operaenekesno.htmlAz operaénekesnő, ha épp nem a világot járja és Éjkirálynőként varázsolja el nézők millióit, akkor amatőr futóként hódol legnagyobb szenvedélyének. Erika a színpadon rengeteg sminket visel, emiatt pedig fokozottan kell ügyelnie bőre szépségére. A Life.hu sorozatában a világ legnagyobb operáinak varázsos hangú sztárját faggattuk szépségtitkairól. TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Pataki Ágihttp://www.life.hu/trend/20140415-borapolas-es-szepsegapolas-5-kerdes-a-szepsegrol-pataki-agi-modell.htmlÁgi nem csak húszévesen volt gyönyörű – a mai napig remek formában van. Ő tényleg odafigyel a bőrére, csakúgy, mint az egészséges életmódra és a sok sportolásra. Az eredmény pedig magáért beszél. A Life.hu sorozatában az első magyar szupermodell mesél szépségtitkairól.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.