Ruhák, amiket szívesen kölcsönkérnénk Victoria Beckhamtől

David Beckham aukció Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham nagyszabású jótékonykodásba kezdett: 600, a szívéhez közel álló ruhadarabot árvereztet el, a befolyt összeget pedig jótékony célokra ajánlja fel.  

Az egykori Spice Girl néhány kedvenc kreációját árverezteti el a THE OUTNET.COM-on, a befolyt összeg pedig a HIV-fertőzött édesanyákat támogató mothers2mothers alapítványhoz kerül. A nagyszabású program augusztus 20-án indul és négy napig tart. Victoria - akinek a stílusa az utóbbi években rengeteget finomodott - valószínűleg nem különösebben fogja megérezni a 600 ruhadarab hiányát, hiszen gyakorlatilag minden egyes kreációt csak párszor visel. Ha tehetnénk, mi is szívesen válogatnánk a gardróbjából - meg is mutatjuk azt a néhány alapdarabot, amire bármikor licitálnánk, ha elég vastag lenne a pénztárcánk...

/1408/Ruh_k201487154657

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.