Ryan Goslingot másolja a világ legstílusosabb négyévese

Forrás: Instagram/ministylehacker -
fashion week Ryan Gosling inspiráció másolás Zac Efron öltözködés népszerűség Instagram stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryker Wixomot olyan sztárok stílusa inspirálja, mint Ryan Gosling vagy épp Zac Efron. És most egy 4 éves kisfiúról beszélünk. Nagyon menő a kissrác!

Divatimádók és anyukák, figyelem! Ha eddig nem ismertétek Ryker Wixom nevét, akkor ideje megjegyeznetek és csatlakoznotok a 4 éves kisfiú Instagram-oldalának követőihez. A kissrác igazi közösségi médiaszenzáció, minden megmozdulását több mint százezren figyelik nap mint nap.

Forrás: Instagram/ministylehacker

És hogy mivel érdemelt ki ekkora figyelmet? Többek között azzal, hogy iszonyú stílusosan öltözködik és mindezt képmegosztó oldalán is közzé teszi.

Íme Hollywood legtrendibb sztárcsemetéi

Suri Cruise, Zahara Jolie-Pitt, Romeo Beckham és Willow Smith - csak néhány név azon gyerekek közül, akiknek stílusát ismert mamája és papája miatt milliók figyelik. Ám nem csupán a hírnevük miatt - a Life.hu cikkét IDE kattintva olvashatod el.
Forrás: Instagram/ministylehacker

Mindebben édesanyja, Collette Wixom segít neki, aki fia népszerűsége óta egyre több ruhadarabot kap a különböző márkáktól, Ryker azonban csak azokat a darabokat viseli, amelyeket édesanyja kiszemelt számára. A 4 éves divatikonról IDE kattintva nézhetsz még több fotót.

Dögös sztármamák, olasz istennők - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140829-heti-stilusmustra-szerepel-benne-megan-fox-nieves-alvarez-alessandra-ambrosio.htmlGála, díjátadó, filmfesztivál, mozipremier: beindult a szezon Hollywoodban is. Csodás estélyik, isteni frizurák, szexi sztáranyukák - nagyjából ez a hét termése. Következzen a Life.hu stílusmustrája!TrendAFPDonatella Versacénél aligha lehet stílusosabban nyakon önteni magadathttp://www.life.hu/trend/20140828-donatella-versace-teljesitette-az-icebucketchallenge-et-a-legstilusosabban.htmlA dizájner is teljesítette az IceBucketChallenge kihívását. Nem hazudtolta meg önmagát.Trend--Orosz Barbi új stílusban szigetezett, csak a tűsarkú maradt http://www.life.hu/trend/20140817-orosz-barbara-musorvezeto-tusarku-cipoben-megy-a-sziget-fesztivalra.htmlMinden tiszteletünk Orosz Barbaráé, aki annyira ízig-vérig nő, hogy még a Szigetre is tűsarkúban megy. Na, neki el is hisszük, hogy képes benne elegánsan mozogni a pocsolyák között. De vajon létezik fesztiválkompatibilis magas sarkú? Még a végén kiderül, hogy igen.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.