fehérnemű melltartó Liptai Claudia reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik fehérneműmárkához adta az arcát, illetve a mellét Liptai Claudia. A TV2 műsorvezetője ugyanis melltartót reklámoz.

Liptai Claudia, Tatár Csilla és Ábel Anita lett az egyik legnépszerűbb, itthon is kapható fehérneműmárka reklámarca. A legújabb kollekció bemutatóján mindhárman elárulták, ők milyen probémákkal küzdenek melltartóvásárláskor. ,,Amióta az eszemet tudom, nagyon nehezen tudok magamnak melltartót venni, mert valahogy mindenem más, mint a többi nőnek. Persze sejtem, hogy mindenki ezt érzi, és nagyon kevesen olyan szerencsések, hogy megvan a méretük, és arra mindenhol találnak melltartót. Ráadásul sokszor olyan érzésem van, mintha kispórolnák a melltartókból az anyagot, így hátul nem nyújt túl szép látványt..." - mesélte Claudia.

Forrás:Facebook/Liptai Claudia

Tatár Csillának már jóval könnyebb dolga van, ha fehérneműt vásárol: a Mokka műsorvezetője szerencsés alkat, van egy fix mérete, így szinte mindig hamar megtalálja a tökéletes melltartót. ,,Nekem csakis azért okoz gondot a fehérneművásárlás, mert szélesebb a hátam a kelleténél. Egyébként imádom a gyönyörű darabokat, és szeretem, ha az alsó és a felső megegyezik."

De miért pont Claudia, Csilla és Anita lett a márka hazai arca? Erről kérdeztük a fehérneműcég marketing menedzserét, Galamb Esztert. ,,Mivel a Triumph célcsoportja nagyon széles, három különböző karaktert szerettünk volna, akivel mind a fiatalabb, mind az idősebb célcsoport azonosulni tud. Másrészt mindenképpen olyan arcok kellettek, akik aktívan hordják a márka fehérneműit, nem csak a kampány idejére állnak be arcnak. Claudiát azért, mert ő egy igazán dögös, nőies nő, aki még 40 felett is csodálatosan néz ki. Na meg ma Magyarországon ő az egyik legkedveltebb női sztár és személyiségében nagyon illett a kampányba. Csillát amiatt szerettük volna, hogy az őt követő fiatalabb korosztály is lássa, hozzájuk is szólunk. Anitát pedig azért, mert az a tapasztalat, hogy őt mindenki szereti, ismeri. Ráadásul D kosaras melltartó hord, ami szintén fontos szempont volt a hitelesség szempontjából."

Agyonretusálták C. Ronaldo testéthttp://www.life.hu/trend/20140804-c-ronaldo-testet-egy-alsonadrag-kollekcio-reklamfotokon-tulsagosan-izmosra-retusaltak.htmlFehérneműkampány-fotókon láthatjuk a világ hét fővárosának - Londoni, New York, Berlin, Lisszabon, Párizs, Milánó és Madrid - frekventált helyein C, Ronaldót. A felvételeket a híres divatfotós Rankin készítette, a retusőr keze azonban egy kicsit megszaladt, amikor készre varázsolta a felvételeket. Trend--Várkonyi Andi is beállt a sorba: smink nélküli fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20140731-varkonyi-andrea-smink-nelkuli-arccal-pozol.htmlA Facebookon mutatta meg oldala követőinek fetetlen arcát Várkonyi Andrea.TrendOrigoMaradj a barna hajnál, Kata!http://www.life.hu/trend/20140723-sarka-kata-szoke-parokat-probalt-fel-abban-fotoztak.htmlFacebookjára töltött fel szőke hajjal pózolós fotót Sarka Kata. A kommentelők egy részének nem esett le azonnal, hogy Kata csupán parókát próbálgat.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.