Kylie Minogue koncert énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyvenhat múlt, de még mindig szemtelenül mini ruhácskákban mutatja meg eszméletlen alakját Kylie Minogue. Az ausztrál énekesnőt nem küldte padlóra, hogy tíz éve mellrákot diagnosztizáltak nála - gyógyulása után csúcsformában tért vissza. Október 18-án Budapesten koncertezik, mi pedig ennek alkalmából összeszedtük, mit is érdemes ellesni tőle divatfronton. 

Fekete-fehér, bármikor!

Kylie azok közé a nők közé tartozik, akik abszolút értékelik a monokróm szetteket. Az énekesnő rajong a kockás darabokért, de mindig törekszik arra, hogy kreációja izgalmas legyen.

Forrás: AFP

Mutasd a lábad!

Egy bizonyos kor után nem árt, ha a szoknya hossza egy kicsit hosszabb, kivéve, ha az ember lányának olyan lábai vannak, mint Kylie-nak. Kár az ilyen virgácsokat takargatni - az énekesnő sem teszi, még egy darabig biztosan nem.

Forrás: AFP

Viselj maxiruhát!

A világsztár ritkán választja a középutat: ha nem miniben, akkor maxiban vonul a vörös szőnyegen. Még hogy 152 centihez nem való a maxiruha? Kylie erre is rácáfol!

Forrás: AFP

Válassz fehéret, mert az fiatalít!

Az ausztrálok csillaga jól tudja, hogy a világos színek éveket fiatalítanak az emberen, ezért nagyon gyakran visel fehér, bézs vagy krémszínű kreációkat. És milyen jól teszi!

Forrás: AFP

Elő a különleges anyagokkal!

Persze mint minden nő, néha a díva is a klasszikus fekete mellett dönt, olyankor azonban csavar egyet az összeállításon. Flitterek, tollak, tüll - bármi jöhet!

Forrás: AFP

Variáld a frizurádat!

Kylie-nak is beletelt néhány évbe, amíg rátalált arra a hajszínre és fazonra, ami tényleg jól áll neki. Neki is voltak merész próbálkozásai, no de kinek nem?

Forrás: AFP

Kit érdekel az életkor?

Kylie-t biztosan nem. Persze ő is jár fiatalító kezelésekre, de tesz is az alakjáért. A mai napig nem fél a kacér fellépőruháktól, és szívesen mutatja meg, hogy negyvenhat évesen is bombanő!

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.