Ne kövesd Jennifer Lawrence-t, ha nem akarsz mellet villantani

mell parti Jennifer Lawrence bemutató dekoltázs villantás premier Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjárta a színésznő azzal a szép kivágással, ami egy villantással tette fel a pontot Az éhezők viadala legújabb részének bemutatójára.

Egy mély dekoltázs nagyon mutatós tud lenni, ám elég egy óvatlan pillanat, és máris kellemetlen helyzetbe hozhatja büszke tulajdonosát. Így volt ezzel Jennifer Lawrence is, aki Az éhezők viadala: A kiválasztott első részének bemutató utáni partijáról hazafelé vette az irányt.

A 24 éves színésznő láthatóan jobban aggódott magasan felsliccelt ruhája miatt – pedig az alábbi képet elnézve jobban járt volna, ha legalább ekkora figyelmet szentel a túl mélyen szántó mellkivágásának:

Forrás: Northfoto

Bár Jennifer Lawrence-t ismerve a legkevésbé sem aggódunk miatta. És különben is, volt már ennél rosszabb: az ősz elején ellopott és kiszivárogtatott híresnők meztelen képes botrányának éppen a színésznő lett az egyik legnagyobb áldozata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.