Ilyen még nem volt! Meleg párral népszerűsíti gyűrűjét a világhírű ékszermárka

Forrás: Tiffany & Co. -
Tiffany & Co. kampány házasság eljegyzés meleg pár gyűrű ékszer reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mérföldkőhöz érkezett a legendás Tiffany & Co. ékszermárka, amely legújabb kampányának arcául két meleg férfit választott.

Ilyen még sosem fordult elő a világhírű Tiffany & Co. márka történetében. Az ékszermárka, amelyre annak idején Audrey Hepburn is esküdött az Álom luxuskivitelben című filmjében, legújabb kampányának arcául egy meleg párt választott.

Forrás: Tiffany & Co.
Véres tampont formáló ékszerrel sokkol Kelly Osbournehttp://www.life.hu/trend/20150104-kelly-osbourne-egy-tampon-alaku-kituzot-mutatott-instagram-oldalan.htmlMég csak néhány nap telt el 2015-ből, mégis úgy érezzük, megtaláltuk az idei év legbizarabb ékszerét.Trend--20 évvel első találkozásuk után házasodott össze a koszorúslány és a gyűrűhordozó kisfiúhttp://www.life.hu/intim/20150113-egy-eskuvon-talalkozott-egymassal-a-koszoruslany-es-a-gyuruhordozo-fiu-20-evvel-kesobb.htmlBriggs és Brittney egy esküvőn találkoztak egymással először 1995-ben, mint koszorúslány és gyűrűhordozó kisfiú. A pár 20 évvel később összeházasodott.IntimOrigoIlyen melegként végigmenni New York utcáinhttp://www.life.hu/news/20141117-ilyen-melegkent-vegigmenni-new-york-utcain.htmlNőként nem egyszerű eljutni bárhova egy nagyvárosban, anélkül, hogy egy-két kedves vagy épp bántó megjegyzéssel illetnének minket a nézelődő férfiak. De mi a helyzet, ha egy meleg férfi sétál kihívó öltözetben New York-ban? Íme.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.