Egyszerű házi praktikával szépül Kulcsár Edina

Forrás: Zsigmond László /Life.hu -
Miss World szépségtipp szépségtrükk kamilla Kulcsár Edina Miss Hungary jégkocka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépségápolási praktikáját osztotta meg a Facebookján Kulcsár Edina. Magyarország első, a világ második legszebb lánya a házi módszerre esküszik.

Kulcsár Edina a Life.hu-nak már beszélt arról, hogy szerencsére genetikailag szép a bőre és semmi extra ápolást nem igényel. Ám úgy tűnik, a fáradt, karikás szemekkel néha neki is meggyűlt a baja, ám, hogy mi a legjobb erre, azt megosztotta rajongóival. A recepet pedig most mi is megosztjuk veletek, érdemes lehet kipróbálni. "Főzzünk kamillateát! Vegyünk elő egy jégkockakészítőt, és óvatosan töltsük bele a teát, majd ezután rakjuk mélyhűtőbe. Reggel mikor felkelünk, és fáradtnak, bedagadtnak érezzük szemünket, egy kamillás jégkockát alkalmazzunk szemünkön, akár egész arcunkon, és máris felfrissülünk tőle!" - tette közzé Edina.

Forrás: Zsigmond László /Life.hu

Nem lehet lepukkant

Kulcsár Edinával a Miss World verseny után Szily Nóra beszélgetett. Szó esett a családról, a szerelemről és természetesen arról, hogy mivel jár a világ második legszebb lányának lenni. "Eszembe jutott, ami pár napja történt. Már a hűtő is üres volt és el kellett ugranunk bevásárolni. Felkaptam valamit, belenéztem a tükörbe és eszembe jutott - jaj ki kell festenem magam! 5 perc alatt feldobtam egy könnyű sminket… De hát muszáj, hiszen a kocsimon is óriás betűkkel rajta áll, hogy Magyarország Szépe. Elég feltűnő, úgyhogy nem szállhatok ki lepukkanva belőle. De félre ne érts, ez nem panasz! Nagyon élvezem!"
Habos-babos menyasszonyi ruhát próbált Kulcsár Edina http://www.life.hu/bulvar/20150130-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-gyoztese-gyonyoru-menyasszonyi-ruhat-probalt.htmlA Miss World Hungary 2014 győztese gyönyörű menyasszonyi ruhát próbált, anyukája meg is örökítette a pazar pillanatot.TV + Bulvár--Belecsúsztak Kulcsár Edina autójábahttp://www.life.hu/bulvar/20150109-belecsusztak-kulcsar-edina-autojaba-az-onos-eso-miatt.htmlFacebookján figyelmeztette rajongóit Kulcsár Edina a csúszós utakra. Az ő kocsija is megsérült péntek reggel.TV + Bulvár--Kulcsár Edina finisbe ért - gőzerővel készül a vasárnapi döntőrehttp://www.life.hu/bulvar/20141209-kulcsar-edina-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-gyoztese-finisbe-ert-vasarnap-a-vilagversenyen.htmlVasárnap Londonban kiderül, ki lesz a Miss World verseny nyertese. A magyar szépség, Kulcsár Edina minden erejével a döntőre koncentrál.TV + Bulvár--Kulcsár Edina: "Szerintem én leszek az első"http://www.life.hu/bulvar/20141122-kulcsar-edina-a-londoni-miss-world-vilagversenyrol-jelentkezett-be-a-facebookra.htmlNéhány napja immár Londonból jelentkezik be a közösségi oldalaira Kulcsár Edina. Szombaton jó hírt hozott a rajongóinak.TV + BulvárOrigoRengeteget fogyott Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20141118-kulcsar-edina-a-tv2-aktivjaban-meselte-el-hogy-keszul-a-miss-world-hungary-versenyre.htmlFürdőruha-próbára kísérte el az Aktív stábja Kulcsár Edinát. Magyarország legszebb lánya közben elárulta, hogy a világversenyen a 10 legszebb lány közé szeretne bejutni. TV + BulvárOrigoA top 6-ba került Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20140804-kulcsar-edina-a-magyarorszag-szepe-gyoztese-a-miss-world-fan-club-facebook-oldala-szerint-benne-van.htmlAkár Miss World is lehet a Magyarország szépe idei győztese, Kulcsár Edina? A Miss World Fan Club Facebook-oldala szerint igen. A profil üzemeltetői a magyar lányt a legszebb hatba sorolták.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.