Füstös szemsmink újragondolva - sminktipp februárra, amit mindenképp próbálj ki

smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a szerelmesek napja, de nem csak erről kell, hogy szóljon az egész hónap. Ha már te is szenvedsz a hidegtől és a szürkeségtől, dobd fel a következő heteket egy álomszép, újragondolt füstös sminkkel - Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan csináld. 

Az ellenállhatatlan, titokzatos füstös szem az, ami mindenkinek jól áll. Ebben a szezonban a klasszikusnak számító feketét felülírták az új színek. Ha igazán trendi szeretnél lenni, próbáld ki a barna, mély-, sötétarany és bronz színeket. Fantasztikus újszerű, friss hatásokat érhetsz el!

Forrás: Thinkstock

A szürkéskék, kék, zöld színű szemhez nagyon jó választás a barna és a bronz szín. Az őzikebarna, mélybarna szemen a bronz és az arany színek mutatnak csodásan. Többféleképpen készítheted el az egyéniségednek megfelelően. A lényege, hogy a választott színnel érj el színhatást - lágyabb lesz a végeredmény, ha tartós szemhéjkrémeket választasz és szemceruzával kontrasztosítasz. De készítheted szemhéjpúder és szemceruza kombinációval is. Ha egyéniséged vagy az alkalom úgy kívánja, a tartós szemhéjkrémeket kombináld por szemhéjpúderekkel, együtt ugyanis még intenzívebb hatást érhetsz el!

Forrás: Thinkstock

Oscar tippje

Tedd a mozgó szemhéj egészére a barna színt, majd alul a szempillatőhöz is végig. Ezután mélyítsd egy hideg árnyalatú sötétebb barnával a szempillatövet. Finoman satírozd el a kontúrszéleket és kész is van. Ha barna szemed van, és bronz vagy arany színt választottál, fekete színnel kontrasztosítsd a szempillatöveket. Ahhoz, hogy elkerüld a pandamacis hatást, mint anno Jennifer Lopez, ügyelj rá, hogy a választott színt csak a mozgó szemhéjadra tedd, hogy a satírozáskor a színátmenet csak a mélyítővonalig érjen. Végezetül koronázd meg a szemfestést egy ébenfekete szempillaspirállal. Ragyogj! :)

Sztár vagyok, hogy sminkeljek? - Larion Oscar tippjeihttp://www.life.hu/trend/20150204-ha-sztar-lennek-igy-kene-sminkelnem-a-voros-szonyegen-larion-oscar-tippjei.htmlDübörög a díjátadószezon, így ilyenkor a csodás kreációk mellett a sminkek is előtérbe kerülnek. Larion Oscar sminkmester mesélt arról, hogyan érdemes sminkelni, és mire is kell figyelni, ha az ember lánya a vörös szőnyegre téved.TrendThinkstockA szezon kedvenc sminkjét választották a sztárok a Grammy-gálára - Megmutatjuk a legszebbekethttp://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-sminkjei-es-tusvonalak-grammy-gala-voros-szonyegerol.htmlFashionista Grammy-gála a javából! Pazar ruhák, csodás előadók, fergeteges show-k, káprázatos sztárok vonultak fel. Az idei szezonban hódít a fényes csillogás. Nem is akárhogyan!TrendAFPMesés sminkek, imádnivaló szettek - Larion Oscar legnagyobb Grammy-kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legszebb-sminkek-larion-oscar.htmlHiába választ az ember lánya varázslatosan szép, vagy eszméletlenül szexi ruhát, egy rosszul elkészített sminkkel azonnal tönkreteheti az összhatást. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyek voltak a kedvenc szettjei és sminkjei a Grammy-gála elmúlt 20 évéből.TrendOrigoEljött a báli sminkek ideje - 5 dolog, amire figyelj oda!http://www.life.hu/trend/20150130-bali-smink-hogyan-keszul-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlA báli smink egyáltalán nem jelenti azt, hogy ilyenkor magadra kell kenned az összes csillámport, és fel kell ragasztanod a leghosszabb műszempillákat. Persze elengedhetetlen az erősebb makeup, de nem árt a jó ízlés hatásain belül megmaradni. Larion Oscar sminkmestert faggattuk arról, hogyan lehetünk ragyogóak és modernek egy bálban, 2015-ben. TrendThinkstockTéli sminkek, makulátlan bőr - Larion Oscar szépségtippjei január végérehttp://www.life.hu/trend/20150127-larion-oscar-sminkmester-szepsegtippjei-januar-vegere.htmlJanuár végén már mindennél jobban várjuk a tavaszt, ám addig is, amíg nem érkezik el a melegebb idő és a sok napfény időszaka, nem árt, ha a szokottnál is jobban figyelsz az arcbőrödre. Larion Oscar sminkmester nemcsak szuper szépségápolási tanácsait, de téli sminktrükkjeit is megosztotta a Life.hu-val. TrendOrigoRagyogó, élénk tekintet apró sminktrükkökkel - Larion Oscar elárulta a titkokathttp://www.life.hu/trend/20150129-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-lesz-ragyogo-es-elenk-a-tekintet-sminktrukkokkel.htmlA kevés alvás, a stresszes időszak, a napfény nélküli téli hónapok a te bőrödön is nyomot hagynak? Sokszor érzed azt reggelente, hogy csak egy félórás sminkelés után tudsz embert varázsolni magadból? A ragyogó tekintetre az alvás az egyik legjobb módszer, ám Larion Oscar sminkmester megosztott még pár praktikus fortélyt a Life.hu-val. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.