A hét sminkbakiját követte el Jennifer Lopez

Forrás: AFP/Jason Merritt -
szempillaspirál füstös szem sminkbaki Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fura dolog az, hogy amíg a zöld színű ajkakon nem akadunk ki, addig egy füstös szemsminkre tátott szájjal csodálkozunk rá, annyira elrontotta az illető.

Rihanna megengedheti magának, hogy átlátszó csipkeruhában, a kilencvenes éveket idéző szarvacskás frizurával és zöld rúzzsal partizzon. És még azt is mondjuk rá, hogy divatikon. Jennifer Lopezzel viszont nem vagyunk ilyen elnézőek. A negyvenes éveiben járó énekesnő a hét sminkbakiját követte el, amikor pandamaci szemekkel és súlyos műszempillákkal érkezett az iHeartRadio Awards gálájára.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Tudjuk róla, hogy kínosan szeretne a slágerlisták élén maradni és az izzadtságszagú duók mellett mindig megmutatja azt is, hogy bármelyik huszonéves nőtársával felveszi a versenyt, de 44 évesen már ismernie kell az igéző tekintet titkát. (Az pedig nem a vastag szemfesték és a műszempilla... Bocs, Jen!)

Ha tényleg gyönyörű füstös sminket szeretnél, akkor ITT nézd meg, hogyan készíti Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője. Nóra nem először beszél a füstös szemsmink titkáról. Íme, még egy videó, hogy igazán profi lehess.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.