Milliós ruhatár a párizsi divathétre – Less be Kim Kardashian gardróbjába!

Forrás: Northfoto -
Kim Kardashian divatbemutató Kanye West Lanvin Givenchy ruha millió Párizsi Divathét gardrób
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naná, hogy a popókirálynő-valóságshowsztárnak is ott volt a helye a világ leghíresebb divateseményén. Nem bízta a véletlenre a megjelenését: milliókat költött outfitjeire.

Givenchy, Balmain és Lanvin – csak néhány dizájner azok közül, akiknek darabjait Kim Kardashian magára vette a párizsi divathét alatt.

Forrás: Northfoto

A frissen szőkévé lett valóságshowsztár, aki kis családjával érkezett a világhírű divateseményre, nem spórolt a divathétre szánt gardróbján: a DailyMail fejtegetései szerint nagyjából 800 ezer Forintba került cipőinek darabja, és a legdrágább outfitje is ennyit kóstált. Hiába, a világ leghíresebb fenekét nem lehet akármilyen göncökbe öltöztetni.

Kim Kardashian, a szelfikirálynő

Tanulj a profiktól, és lesd el, hogyan műveli a szelfizés művészetét Kim Kardashian! A Life.huITT vette sorra a popsikirálynő által már bevált technikákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.