Jessica Alba új hajjal állt a vörös szőnyegre - Heti stílusmustra

stílusmustra Shailene Woodley Suki Waterhouse Amanda Seyfried Leighton Meester Rihanna Rita Ora Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, pihennek a sztárok öltözködés-ügyileg. Kevesen mutattak igazán jó szetteket a héten, de mint tudjuk, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. A Life.hu heti stílusmustrájában összeszedtük a legjobbakat. 

A dögös nadrágosok

Jessica Alba csinos, kétszínű jumpsuitban mutatta meg új frizuráját a vörös szőnyegen. A Max Mara szett és a hozzá viselt szépséges magas sarkú kiemelte hosszú lábait. Leighton Meester is a klasszikus fekete nadrág, fehér felsőnél maradt, imádtuk a nadrág mintáit. Nehéz lesz eldönteni, ki volt a csinosabb.

Rita Ora két arca

Rita Ora megmutatta, jól áll neki a vörös, elegáns estélyi és a sportos ruhák is. Persze ikonikus vörös ajkairól egyik alkalommal sem mondott le. És jól látjuk, hogy ilyen hamar megunta a rövid hajat?

Így sétálnak az utcán a sztárok

Rihannát és Amanda Seyfriedet is az utcán sétálva kapták el a fotósok, szerencsére mindketten kifogástalan külsővel mutatkoztak. Amanda egy tévéműsor felvételére igyekezett Givenchyben, Rihanna pedig színes szőrmebundában és rövid ruhában mutatta meg formás lábait. Felhívnánk a figyelmet Amanda legjobb kiegészítőjére, a szupercuki kutyájára is, ő tutira minden szettet feldob.

A hét legjobb estélyi ruhái

Shailene Woodleynak mozgalmas hete volt, ugyanis most mutatták be az Insurgent című filmét. Ennek a premierjére érkezett Suki Waterhouse is. A színésznő és a modell is egyaránt gyönyörű ruhát választott, ezeket választottuk a hét legjobbjainak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.