Hódít a plus size szelfi?! - Az Instagramon posztolja fehérneműs képeit a túlsúlyos nő

Forrás: Instagram/ Courtney Mina -
szelfi duci Instagram duci modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan lesz egy félénk, szégyenlős duci lányból az internetet meghódító díva? Courtney Mina, az Instagram szelfikirálynője megmutatja!

Courtney kiskorától kezdve súlyproblémákkal küzdött, ez pedig egész életére rányomta a bélyegét. Mindent megváltoztatott, amikor ki mert állni az internet közössége elé. Ezzel kilépett a komfortzónájából és felvállalta igazi önmagát. Egyébként a szexi fehérneműk iránti rajongása indította el az önbizalom útján: ezekben nézegette magát a tükörben. Erről a szenvedélyéről rendszeresen posztol is.

Forrás: Instagram/ Courtney Mina

Saját bevallása szerint pozitív és negatív kommenteket is kap bőven, de a negatív hozzászólások már egyáltalán nem bántják, és nem ingatják meg abban a hitében, hogy ő bizony egy szexi nő. Nemcsak elfogadta, hanem szereti is a testét.

Éljen a hurka és a háj!

Hallottál már a fatkini trendről? Ha még nem, itt elolvashatod, mi is az!
Forrás: Instagram/ Courtney Mina

Azzá a nővé lett, aki egész fiatal korában lenni akart: magabiztos, erős és pozitív. „A testem a szépség egy különleges formája" – vallja.

Dagad a botrány

De vajon meddig menő kövérnek lenni? Egészen addig, amíg nem kezdünk az új, furcsa irányzatok mögé bújni. Tudd meg, meddig dagad még a ducibotrány!
Az arc éke a tökéletes szemöldök - Larion Oscar sminkmester tippjei 2015 tavaszárahttp://www.life.hu/trend/20150323-a-tokeletes-szemoldok-2015-tavaszan-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlA legszebb sminket is tönkreteheti egy előnytelenre szedett, nem megfelelően ápolt szemöldök. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, milyen is a tökéletes szemöldök idén tavasszal. Trend--Volt idő, amikor még rosszul írták Angelina Jolie nevéthttp://www.life.hu/trend/20150323-angelina-jolie-nevet-meg-rosszul-irtak-az-1993-ban-keszult-fotosorozataban.htmlMost világhírű színésznő, ENSZ-különmegbízott, édesanya és ikon, ám egykoron ő is ugyanúgy kezdte a pályáját, mint bárki más. Íme, a 18 éves Angelina Jolie elfeledett divatfotói.Trend--Extrém hajszínre váltott Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/trend/20150323-varkonyi-andi-a-tv2-hiradosa-extrem-hajszinre-valtott-narancssarga-lett-es-hosszu-a-haja.htmlA TV2 visszafogott híradósa radikálisan megváltoztatta frizurája színét és hosszát.Trend--Szexi bikinis fotókon pózolt Konkoly Ágihttp://www.life.hu/trend/20150323-konkoly-agi-a-2012-es-miss-universe-hungary-gyoztese-szexi-bikinis-fotokon-pozolt.htmlA 2012-es Miss Universe Hungary győztese már készül a nyárra, ezért szexi bikiniket próbált. Trend--Tökéletes testtel várja a nyarat Csobot Adél: Szexi fotó!http://www.life.hu/trend/20150322-csobot-adel-az-x-faktor-felfedezettje-nagyon-varja-mar-a-nyarat-instagram-oldalara-posztolt.htmlAdél igazán kiélvezi a tavaszt és a szép időt. Szuper alakját pedig Instagram-oldalán mutatja meg követőinek.TrendOrigoFélmeztelenül állt modellt a szuperdögös Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20150321-alessandra-ambrosio-a-victorias-secret-modellje-felmeztelenul-allt-kamera-ele.htmlA Victoria's Secret 33 éves angyalkája Malibun szexiskedett. A brazil szépség egy félmeztelen fotósorozathoz állt modellt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.