Sportos, csinos, kényelmes - menő lapos cipők tavaszra

fashion week lapos cipő cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tűsarkúnál nincs szexibb lábbeli, ám vannak helyzetek, amikor nem árt valami kényelmes, de azért csinos vagy legalábbis divatos cipellő. Idén is van miből válogatni - máris mutatjuk!

Randira: hegyes orrú balerina

A klasszikus, kerek orrú, lapos balerina kényelmes, de sokkal kecsesebb lesz a láb egy hegyes orrú lábbeliben. Lehet klasszikus vagy nagyon nyitott, ezek a darabok nadrághoz és szoknyához is tökéletesek. Bokapántos darabot pedig akkor válassz, ha vékony a bokád.

1. Rivus 3.500 forint (Asia Center), 2. ZARA 7.995 forint, 3. Mango 9.995 forint, 4. Massimo Dutti 27.995 forint, 5. Stradivarius 6.995 forint

Munkába: fűzős félcipő

Egy nude, bézs vagy krémszínű cipő remekül variálható a ruhatároddal, hiszen ezek a színek szinte minden mással jól mutatnak. A fűzős darabok ugyan kicsit férfiasak, ezt azonban egy pasztell árnyalattal, csinos felsővel ellensúlyozhatod.

1. Mango 11.995 forint, 2. Massimo Dutti 24.995 forint 3. Rivus 10.990 forint (ASIA Center), 4. Humanic, 5. H&M 3990 forint

Sportosan: sportcipő és slip-on

Nem csak laza napokra, farmer-póló összeállításokhoz tökéletes egy sportcipő vagy egy slip-on: épp úgy felveheted egy szexi összeállításhoz, mint egy csinos, kis feketével kombinált szetthez.

1. VANS, 2. ZARA 17.995 forint, 3. Vagabond, 4. Rivus 8.990 forint (Asia Center), 5. Springfield 22,99 euró,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.