Demi Lovato mentor rózsa kar vagina X-Factor tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem annak szánta, ám végül az X-Factor sztárja is belátta: az a bizonyos rúzsnyom a bal karján jobban emlékeztet egy intim női testrészre, mint kéne.

Olykor még a legnagyobb sztárokkal is előfordulhatnak olyan bakik, mint például egy rosszul sikerült tetoválás. Pontosan így járt Demi Lovato: az X-Factor mentorának bal karját korábban (többek között) egy rúzsnyom díszítette. Mutatjuk:

Forrás: AFP/Christopher Polk

Sajnos a rajz meglehetősen kétértelműre sikerült, később pedig az énekesnő is belátta, igaza van azoknak, akik szerint a minta sokkal inkább emlékeztet egy intim női testrészre, mintsem egy odalehelt csóknyomra. Így végül az alább is látható rózsa kerekedett a műből:

Forrás: Instagram/Demi Lovato

Nem ez az első tetoválása a korábban drogproblémákkal küzdő Demi Lovatónak: a mindössze 22 éves énekesnőnek mindkét csuklóján egy-egy szó található, illetve alkarjának egyik felét 12 darab madár díszíti.

Berki Krisztián megszabadul tetoválásátólhttp://www.life.hu/bulvar/20140724-berki-krisztian-szabo-zsofi-ratetovalt-nevet-hodi-pamela-kedveert-tunteti-el.htmlAhogy annak idején megírtuk, Pamela kérésére Berki Krisztián eltávolíttatta magáról azt a tetoválást, amit még 2012-ben Szabó Zsófival közösen csináltatott. Ám kiderült, a művelet nem volt tökéletes, így most a TV2 Mokka adásában folytatták azt.TV + BulvárOrigoHa két stílusikon találkozik: duplarandizott Victoria Beckham és Eva Longoriahttp://www.life.hu/trend/20150403-victoria-es-david-beckham-duplarandiztak-eva-longoria-szinesznovel-es-baratjaval-jose-antonio.htmlA két híresség, akik évek óta nagyon jó barátnők, férjük és kedvesük kíséretében érkeztek az óceánparti luxusétterembe.Trend--Nézegess gyönyörű, Forma-1-es tetoválásokat húsvéthétfőn!http://www.life.hu/intim/20150405-forma-1-tetovalasok-lewis-hamilton-jenson-button.htmlMost, hogy elindult a 2015-ös szezon, itt az ideje, hogy jobban szemügyre vegyük a pilótákat. Korábban belestünk már a sisakrostély mögé, és csekkoltuk az idei felhozatalt, most azonban még tovább megyünk. Nincs is jobb program ugyanis annál, minthogy a világ leggyorsabb pasijainak kivart testét csodáljuk. Íme ők!Intim--Instagram-fotóból tetoválás? Igen! Íme, az új trendhttp://www.life.hu/trend/20150123-instagram-fotobol-keszitheto-tetovalas.htmlMár nemcsak a tetoválásaidat teheted ki az Instagramra, de az Instagram-fotóidat is magadra tetováltathatod, még ha csak egy kis időre is. Menő, nem?Trend--Zoknival kombinálva tér vissza a klumpahttp://www.life.hu/trend/20150402-a-klumpa-ismet-visszater-a-divatba-zoknival-kombinalva.htmlMehet farmerrel, de akár koktélruhával is, ám egy biztos: a fapapucs lassan, de biztosan ismét visszatér a hétköznapi viseletbe.Trend--Szívmelengető történet: ingyen tetoválást kap egy Down-szindrómás lányhttp://www.life.hu/drlife/20141208-down-szindromas-lany-ingyen-lemoshato-tetotvalast-kap-minden-penteken-jason-ward-tetovalomuvesztol.htmlEgy új-zélandi tetoválóművész minden pénteken ingyen tetoválásokat készít egy Down-szindrómával élő nőnek. Megható történet jön.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.