Fernando Alonso Jenson Button Forma-1 Kevin Magnussen Lewis Hamilton Kimi Räikkönen tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy elindult a 2015-ös szezon, itt az ideje, hogy jobban szemügyre vegyük a pilótákat. Korábban belestünk már a sisakrostély mögé, és csekkoltuk az idei felhozatalt, most azonban még tovább megyünk. Nincs is jobb program ugyanis annál, minthogy a világ leggyorsabb pasijainak kivart testét csodáljuk. Íme ők!

Lewis Hamilton

Az egyik legszebb alkotás egyértelműen a címvédő hátát díszíti. Íme az angyalszárnyak, egy hatalmas kereszt és egy "Still I Rise" felirat Hamiltonon:

Forrás: Instagram/Lewis Hamilton

A nagy tetkógyűjtő nem csak hátulról, elölről is dögös látvány:

Instagram/Lewis Hamilton

Hamiltont megihlette a szakítás:

Lewis Hamilton a The Sun magazinnak adott interjút, amelyben bevallotta, hogy a dalszövegírás milyen jó hatással van rá. „Nagyon jó mód arra, hogy kitisztítsam az elmémet" - nyilatkozta. Azt is elmondta, mennyire élvezi ezt a kreatív munkát. Legjobbjának a J'Adore című dalát tartja. Ezt már elő is adta néhány barátjának - többek között Pharrel Williamsnek - mert kíváncsi volt a visszajelzésekre. A sztárnak egyébként saját stúdiója van a házában, amit egykori kedvesének, Nicole Scherzingernek csináltatott.
Lewis-nak a füle mögött is van mit nézni. Forrás: AFP/Jim Watson

Kevin Magnussen

Nem is sejtettük, hogy ilyen testet, és ennyi tetoválást rejt Magnussen overálja. De örülünk neki, hogy Twitter oldalán korábban ezt a képet is közzétette:

Forrás: Twitter/Kevin Magnussen

És a karjára is érdemes odafigyelni:

Forrás: Instagram/Kevin Magnussen

Jenson Button

2009 világbajnoka, aki szilveszterkor vette feleségül kedvesét, Jessica Mitchibatát, több tetkót is rejteget a testén. Mi a vállát szeretjük a legjobban:

Forrás: Facebook/Jenson Button

Kimi Räikkönen

A Jégember a csuklóit díszítette ki:

Édesanyja megmutatta Robint, Kimi Räikkönen kisfiát - Nézd meg őket! Forrás: AFP/Toru Yamanaka

Fernando Alonso

A kétszeres világbajnoknak, aki legutóbb az edzőteremből posztolt egy fotót hatalmas izmairól, hátán egy szamuráj díszeleg:

Forrás: Facebook/Fernando Alonso

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.