Beyoncé pink forrónaciban mutatta meg hosszú combjait! Nézd meg a fotót!

comb Beyoncé New York forrónadrág szín outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön kapták el a fotósok a 34 éves énekesnőt New York-ban, ahol izgalmas összeállításban mutatta meg hihetetlenül hosszú combjait.

Beyoncé, aki szeret feltűnést kelteni öltözködésével, ezúttal is nagyon odatette magát. Majdnem minden trendi nyári színt beletett abba az outfitbe, amit tegnap villantott meg a fotósoknak New York-ban. Úgy látszik, a color blocking még mindig hódít a sztárok körében.

Forrás: Northfoto

Még több képet itt találsz róla!

Kiderült Beyoncé alakjának titka!

A múlt heti Met-gálán Beyoncé fantasztikusan nézett ki: az átlátszó ruha, amit viselt, mindent megmutatott az alakjából. Most az is kiderült, hogyan hozta formába magát az énekesnő a nagy alkalomra.

Ciciket villantott Rihanna a történelmi fotósorozatonhttp://www.life.hu/trend/20150514-rihanna-a-dior-arca-lett-es-elkeszultek-a-kampany-fotoi.htmlRihanna történelmet írt, amikor a Dior felkérte az arcának – ő lett ugyanis az első színes bőrű nő, akit a híres divatmárka szerződtetett. Most végre megjelentek a Secret Garden, vagyis a Titkos Kert kampányának lenyűgöző fotói.TrendOrigoCharlize Theron szűk bőrnadrágban hódított Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150514-charlize-theron-szuk-bornadragban-szexizett-a-cannesi-filmfesztivalon.htmlA színésznő ezekben a napokban Cannes-ban van, ahova legújabb filmjének premierjére érkezett. A vetítés előtti interjúkon Charlize Theron nagyon dögös szerelésben jelent meg, amivel mindenkit ámulatba ejtett.Trend--Így reklámozza Heidi Klum saját fehérneműmárkáját!http://www.life.hu/trend/20150514-heidi-klum-modell-sajat-maga-altal-tervezett-fehernemuben-pozol.htmlA német származású szupermodell 41 évesen is bátran mutogathatja magát fehérneműben, hiszen tökéletes az alakja.Trend--Félmeztelen fotókkal robbant be a fiatal modellhttp://www.life.hu/trend/20150514-hannah-ferguson-modell-szerepel-a-sports-illustrated-magazin-elso-kulonszamaban.htmlA 23 éves Hannah Ferguson nevét érdemes lesz megjegyezni, ugyanis a Sports Illustrated magazin őt választotta a legelső különszáma fotóihoz – amik ráadásul elég szexire sikerültek.Trend--Kylie Jenner: „Kim Kardashian az én stílusomat utánozza”http://www.life.hu/trend/20150514-kylie-jenner-szerint-kim-kardashian-az-o-stilusat-utanozza.htmlA Kardashian-valóságshow legújabb részében hangzott el ez az igencsak súlyos mondat Kim Kardashian 17 éves féltestvérének szájából.TrendAFPHűha! Cindy Crawford smink nélkül is szuperdögöshttp://www.life.hu/trend/20150514-cindy-crawford-modell-az-otvenhez-kozel-is-szuperdogos.htmlA topmodell, aki az 1980-as évek végén kezdte a pályáját, még ma is nagyon jól néz ki – ráadásul smink nélkül is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.