Kulcsár Edina smink nélkül is nagyon szép

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
fotó szépségkirálynő smink nélkül Kulcsár Edina Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szépségkirálynő, aki nemrég Amerikát is meghódította, szerencsésen hazaérkezett, és úgy döntött: megmutatja, milyen szép smink nélkül.

Kulcsár Edina, a Miss World első udvarhölgye szebbnél-szebb fotókat posztolt amerikai útjáról, most azonban, hogy hazaérkezett, egy natúr, smink nélküli képpel lepte meg rajongóit.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Rég tettem ki nektek smink nélküli képet, ezért úgy gondoltam, ezzel kívánok nektek szép estét!" – írta a kép mellé Edina.

Kulcsár Edina a napnál is szebben ragyog a tengerpartonhttp://www.life.hu/trend/20150529-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-szepsegkiralyno-valasztas-gyoztese-szebben-ragyog-a-tengerparton.htmlA szépségkirálynő szebbnél szebb fotókat posztol amerikai útjáról, most egy olyan, újabb gyöngyszemre akadtunk, amelyen a táj és Edina is lenyűgöző.Trend--Horváth Éva nyerte ma a dekoltázsvillantó versenythttp://www.life.hu/trend/20150529-horvath-eva-modell-musorvezeto-nyerte-ma-a-dekoltazsvillanto-erdemrendet.htmlA modell egy szexi fotóval kívánt szép napot rajongóinak, mi pedig nem hagyhatjuk szó nélkül, hiszen van mit nézni a képen.Trend--Cserpes Laura szemüvegben vadítja Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/trend/20150526-cserpes-laura-enekesno-szemuvegben-vaditja-berki-krisztiant-a-tv2-musorvezetojet.htmlSzemüveges, jó kislány formára váltott Cserpes Laura, akinek természetesen remekül áll az okuláré, és ezzel biztosan Berki Krisztián is egyetért.Trend--A hónap színe: a fehérhttp://www.life.hu/trend/20150601-a-honap-szine-a-feher.htmlImádjuk az élénk színeket, de nincs nyár fehér nélkül. Keverheted más színekkel, kombinálhatod önmagával, a lényeg, hogy viseld! Felejtsd el a feketét, legalább erre a néhány hónapra, és dobd fel a ruhatáradat néhány szuper fehér holmival!TrendThinkstockA japánok csupaszon szeretik - így szőrtelenítenek a nagyvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20150522-szortelenites-vilagszerte-hol-mi-a-szokas-mi-a-trend.htmlAhány ország, annyi szokás – így van ez a szőrtelenítéssel is. Míg a világ egyik felén ciki, ha van szőr, addig máshol természetes még az is, ha a bikini alól kisebb bozót nézeget ki. Eláruljuk, hol hogyan csinálják.TrendThinkstockHoppá! Kirakta a fenekét a celebcsemetehttp://www.life.hu/trend/20150602-tallulah-willis-kitette-a-feneket.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya sem szégyenlős, ugyanis megvillantotta a nagyvilágnak formás fenekét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.