Mutasd a combod, ahogy Kendall Jenner - heti stílusmustra

fashion week Miley Cyrus Charlene monacói hercegnő mustra Rihanna stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém cipellők, nagy klasszikusok és némi plasztika - a sztárok júniusban inkább a tengerparton sütkéreznek, minthogy a vörös szőnyegen pózoljanak. Persze azért vannak kivételek - következzen a Life.hu stílusmustrája. 

Figyeld a cipőt!

Kötelező lenne a tűsarkú a vörös szőnyegen? Még mit nem! Miley Cyrus a hét egyik legemlékezetesebb ruhájához egy Dr. Martens bakancsot választott, és az igazság az, hogy hozzá még passzol is ez a stílus. Rihanna sem hazudtolta meg önmagát tetőtől talpig Diorban - figyeljétek csak a cipőt!

Ha kissé eldurvul a plasztika

Linda Evangelista egykor a föld legszebb asszonya volt, mostanra azonban már ő is beállt a plasztikarajongók sorába. De legalább nem úgy fest, mint Nicole Kidman, aki inkább illene egy panoptikumba, mint a vörös szőnyegre.

Ami örök, az örök

Mindegy, hogy az ember lánya hercegnő vagy színésznő, a piros rúzs akkor is örök divat. Katalin például sosem vállal be élénk színeket, Charlene hercegnő azonban sokkal jobban szeret kísérletezni, jól is áll neki a rúzs! Csak úgy, mint Elisabeth Harnois színésznőnek, aki nagyon dögös ezzel az ajakszínnel.

Combvillantás felsőfokon

Ha már a pirosnál tartunk, ez a szín nagyon népszerű volt a ruhák között is. Selena Gomez és Kendall Jenner nagyon hasonló kreációban mutatták meg remek alakjukat a vörös szőnyegen - no, de kinek áll jobban ez a stílus?

Cara divatvilága

Aki követi Cara Delevingne közösségi oldalait, annak feltűnt, hogy Cara az utóbbi napokban bejárta a fél világot, és tette mindezt jobbnál jobb cuccokban. Persze, hogy irigykedünk, mutatjuk is 2 kedvenc összeállításunkat!

Álomszép smink nyári estékre – hogyan készül 2015-ben?http://www.life.hu/trend/20150617-alomszep-esti-smink-nyari-estekre-hogyan-keszul-2015-ben.htmlKevés izgalmasabb dolog van a szépségápolásban a nyáresti sminkeknél: lehetnek színesek, ragyogóak, mindennek csakis a képzeleted szabhat határt. Larion Oscar sminkmester most bemutatja az idei nyár slágerét!TrendThinkstockKatalinéhoz hasonló ruhacsodában állt az oltár elé Svédország újdonsült hercegnéjehttp://www.life.hu/trend/20150614-osszehazasodott-karoly-fulop-sved-herceg-sofia-hellqvist-egykori-manokennel.htmlA hétvégén Svédországra figyelt a fél világ - a roppant jóképű Károly Fülöp ugyanis feleségül vette gyönyörű kedvesét, Sofia Hellqvist-et, akinek külsejével ellentétben a múltja azért nem teljesen makulátlan. De mit is kell tudnunk az újdonsült hercegnéról?Trend--Csipkét viselnek a trendi férfiak 2016 tavaszán? A Burberry szerint igen!http://www.life.hu/trend/20150616-burberry-2016-tavasz-bemutato-londonban.htmlMár elkezdték bemutatni a világmárkák 2016-os tavaszi-nyári kollekcióit, a Burberry Prosum pedig ezúttal is odatette magát, persze 1-2 darabot elnézve a mi szánk is tátva maradt. A csipke például hatalmas hangsúlyt kapott a férfikollekcióban - mutatjuk is, miről beszélünk. Trend--5 tipikus hiba, amiket elkövetünk szőrtelenítéskorhttp://www.life.hu/trend/20150529-5-tipikus-hiba-amit-elkovetunk-szorteleniteskor.htmlA szőrtelenítés nyáron a legaktuálisabb, és bár évről évre előkerülnek új kezelések és különleges eljárások, van, ami nem változik. Íme 5 tipikus hiba, amit elkövetünk szőrtelenítéskor - próbáld őket elkerülni!TrendThinkstockCsupasz legyen, vagy bozontos? Szőrtrendek 2015-ben http://www.life.hu/trend/20150522-szortelenites-szortrendek-2015-ben.htmlHa azt hitted, csak ruha- és sminktrendek léteznek, tévedsz. Az sem mindegy, hogyan, hol és milyenre szőrteleníted a tested különböző területeit. Eláruljuk, mi a trendi a szőrtelenítés terén 2015-ben!TrendThinkstockPraktikus kiegészítők a strandszezonra http://www.life.hu/trend/20150522-csinos-kiegeszitok-a-strandszezonra.htmlIsteni hétvége elé nézünk, hiszen tombol a nyár! Ha nyaralni indulsz, vagy csak a legközelebbi vízpartod célzod meg, és még nem szerezted be a szükséges kiegészítőket, most itt az idő - mutatjuk is, mire van szükség a fürdőrucin túl!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.