Modell lesz Berki Krisztián kislányából

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első modellszerződését készül aláírni Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natasa Zselyke. A nagy hírt a magyar macsó tette közzé Facebook oldalán. 

Ahogyan azt már a Life.hu is többször megírta: Natasa Zselyke minden nappal egyre gyönyörűbb, és édesanyjával, Hódi Pameláva igazán stílusos párost alkotnak. Úgy tűnik, ez a modellügynökségeknek is feltűnt, hiszen Berki Krisztián kislánya most készül aláírni első modellszerződését. A nagy eseményről Natasa Zselyke nevében a következő szavakkal számolt be Facebook oldalán a magyar macsó:

Forrás: Instagram/berkikrisztian

"Berki Natasa Zselyke vagyok, a berki kislánya. Szeretném veled megosztani hosszúranyult életem eddigi legnagyobb történését. Most figyuzz… Készülök aláírni első modellszerződésemet (...) Még sokan mondják, hogy nagyon pici vagyok, de már sokszor én mondom meg anyának és apának, hogy mit akarok felvenni. Nem veszek fel ám akármit. Szeretem a csillogós, virágos, zsinóros rucikat. Szerintem a habos-babos ruhácskákból kilógó apró kezek és lábak látványa minden szívet megolvaszt."

Titokzatos multimilliomos támogatja Katalint és Vilmost?http://www.life.hu/csalad/20150626-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-multimilliomos-tamogatoja-karoly-herceg.htmlDrága dizájnerdarabok, világkörüli utak, lakásfelújítás és a többi - de vajon honnan futja minderre Katalin hercegnének és Vilmosnak abból a bevételből, amelyet nemrég maga a Clarance House adott közre?Család--Smink nélkül is álomszép nő Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20150626-smink-nelkul-is-alomszep-no-liptai-claudia.htmlLiptai Claudiát többnyire úgy láthatjuk, hogy előtte fodrász, sminkes és stylist veszi kezelésbe. A szép színésznő azonban a színpadi külseje mellett örömmel felvállalja natúr arcát is. És nagyon jól teszi. TrendOrigoKellemetlen helyzetbe hozták Bereczki Zoltánt - A színész-énekest nagyon bántja az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150626-csalodott-a-kozonsege-bereczki-zoltanban.htmlA Kelet.hu hírei szerint a színész-énekes késett egy nyíregyházi fellépéséről, majd egy alig egyórás playback után távozott is. Mi történhetett?TV + Bulvár--Berki Krisztiánnak tényleg hatalmas izmai vannakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150621-berki-krisztiannak-tenyleg-hatalmas-izmai-vannak.htmlBerki Krisztiánnak az evezéstől hatalmasra dagadt a karizma.Ez Zsír!--Berki Krisztián kislánya hercegnőként tündökölhttp://www.life.hu/csalad/20150624-berki-krisztian-fotot-posztolt-a-kislanyarol.htmlTündéri fotót osztott meg rajongóival kislányáról, Natasa Zselykéről Berki Krisztián, aki már többször bebizonyította, mennyire büszke apuka.Család--Berki Krisztián Hannibal Lecterként edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150612-berki-krisztian-hannibal-lecter-maszkkal-a-fejen.htmlFura képet posztolt hivatalos Instragam oldalára Berki Krisztián, aki edzés közben Hannibal Lecternek öltözött. A műsorvezető elárulta, miért viseli a különleges maszkot. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.