10 évesen már sminkeli magát Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya?

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt szemfesték szájfény kislány Angelina Jolie smink gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komplett szemsminkkel és szájfénnyel az ajkain kapták lencsevégre Zahara Jolie-Pittet.

Angelina Jolie és Brad Pitt mind a 6 gyermeke egytől egyig gyönyörű, de mi most csak egyet emelnénk ki közülük: a 10 éves Zaharát. Hihetetlen, hogy már ennyi idős, de még furcsább, hogy már sminkeli magát a házaspár Etiópiából adoptált kislánya - legalábbis az ITT látható képek tanúsága szerint.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Mintha komplett szemfesték és ajakfény lenne rajta - vagy csak a fények játéka miatt tűnik úgy? Mindenestre tény, hogy gyönyörű kislány.

Ennyit számít a smink - Újabb döbbenetes bizonyítékhttp://www.life.hu/trend/20150706-ennyit-szamit-a-smink.htmlSmink nélküli fényképeket kezdett megosztani közösségi oldalán egy fiatal nő - több, mint százezer bíráló kommentet kapott. TrendThinkstockReklámmodell lett a Down-szindrómás lánybólhttp://www.life.hu/trend/20150707-modell-lett-a-down-szindromas-lanybol.htmlA 18 éves Madeline Stuart korábban túlsúllyal küzdött, ám ahhoz, hogy valóra váltsa álmát és modell lehessen, közel 20 kilótól szabadult meg.TrendOrigoHabkönnyű nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/trend/20150625-habkonnyu-nyari-smink-forro-napokra-larion-oscar-tippjei.htmlAttól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!TrendThinkstockBugyi nélkül partizott Karlie Klosshttp://www.life.hu/trend/20150706-karlie-kloss-bugyi-nelkul-bulizott-a-parizsi-divathet-utani-vacsoran.htmlHa hihetünk Karlie Klossnak, akkor még nem áldozott le a fehérnemű nélküli vörös szőnyeges bulizás ideje.Trend--Az üvegcipellőre és a hercegre vágysz? Sminkeld magad Hamupipőkévé! http://www.life.hu/trend/20150630-hamupipoke-sminket-mutat-be-kandee-johnson-a-profi-sminkes.htmlHamupipőke volt a kedvenc mesehősöd? Egy profi sminkes megmutatja, hogyan válhatsz olyanná, mint ő.Trend--Katalin hercegné megvédte stíluskirálynő címéthttp://www.life.hu/trend/20150706-katalin-hercegne-ruhaja-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlKislánya, Sarolta hercegnő keresztelője tulajdonképpen remek alkalom volt arra, hogy megmutassa: még mindig ő Anglia legjobban öltözött asszonya!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.