Lupita, Julia, Penelope - A leggyönyörűbb A-listás világsztárok uralták a vörös szőnyeget

Forrás: NORTHFOTO/Briquet Nicolas -
Julia Roberts Kate Winslet Párizs Isabella Rossellini Lupita Nyong'o
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párizsban javában zajlik a divathét, ám van idő ünnepelni is: kedd este tartották a Lancome 80.születésnapját, természetesen hatalmas parti keretei között. A bulin tényleg mindenki ott volt, aki számít - mutatjuk is, ki miben tette tiszteletét. 

Ritkán látni egy fotón ennyi A-listás világsztárt: a kedd esti bulin együtt pózolt Julia Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong'o, Isabella Rossellini és Lily Collins is. Mindannyian remekül néztek ki, és mindannyian sok-sok évet letagadhatnának a korukból. Persze Lupitának és Lilynek erre semmi szüksége, hiszen ők egyébként is nagyon fiatalok.

Isabella Rossellini, Lupita Nyong'o, Julia Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet és Lily Collins Forrás: NORTHFOTO/Briquet Nicolas

A gálán ott volt még Kylie Minoque is, aki a többiekkel ellentétben egy élénk színt választott. A mindössze 152 centis világsztár aszimetrikus, tűzpiros ruhája abszolút passzolt Kylie stílusához. Sok nőt erősítene ez a szabás, de a madárcsontú énekesnőt egy cseppet sem mutatja vastagabbnak!

Forrás: NORTHFOTO/Briquet Nicolas

Ki volt a legcsinosabb?

Ombre, kopott színek, dögös árnyalatok - milyen hajszín hódít 2015 nyarán?http://www.life.hu/trend/20150706-hajszinek-2015-nyarara-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlHa még nem unod az ombre tincseket, akkor szerencséd van, idén nyáron ugyanis még mindig hódít ez a festési technika. Vadon Zoltán mesterfodrászt faggattuk arról, milyen színek, árnyalatok stílusosak a meleg hónapokban a hajfestésben.TrendOrigoFesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstockHódítani akarsz? Három szuper szett első randirahttp://www.life.hu/trend/20150629-hoditani-akarsz-3-szuper-szett-elso-randira.htmlTízszer átöltözöl, háromszor újrasminkeled magad, és hisztizel egy sort otthon az első randi előtt? Nem vagy egyedül, ha azonban szem előtt tartod azt, hogy csakis olyan szettben indulj útnak, amiben maximálisan jól érzed magad, máris időt spórolsz magadnak. Biztos van legalább egy olyan tuti nyári szetted, amit imádsz, ami abszolút te vagy – ne az első randi legyen a kísérletezés és a merész összeállítások helye. Sportosan, szexisen, lazán? Mutatunk is három szuper összeállítást nyári első randira. TrendThinkstockPici baba hatalmas csipkeruhában - mit kell tudni Sarolta hercegnő keresztelőjéről?http://www.life.hu/trend/20150701-sarolta-hercegno-kereszteloje-mit-visel-majd-szatmari-judit-divattortenesz-elmondja-a-velemenyet.htmlVasárnap keresztelik Katalin és Vilmos kislányát, Sarolta hercegnőt, méghozzá ugyanabban a ruhában, amit bátyja, György is viselt. De miért kap egy csecsemő hatalmas csipkeruhát, és miért is keresztelik ilyen stílusú darabokban Európa kékvérűi az utódaikat? Ennek jártunk utána!TrendOrigoÁlomszép lábakhoz trendi pedikűr – ilyenek legyenek a körmeid 2015 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20150504-alomszep-labakhoz-trendi-pedikur-ilyen-legyenek-a-kormeid-2015-nyaran.htmlVégre itt van a szandálszezon, ezért nem árt, ha még több figyelmet fordítasz a lábaidra! A rendszeres pedikűrözés mellett maradjon időd a lábkörmeidre is, hiszen nyáron végre lehet bolondozni a színekkel, díszítésekkel, nemcsak a kezeiden. Mutatjuk is, milyen pedikűrt válassz 2015 nyarán.TrendThinkstockHabkönnyű nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/trend/20150625-habkonnyu-nyari-smink-forro-napokra-larion-oscar-tippjei.htmlAttól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.