frizura Kylie Jenner haj Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő nagyon meglepő új frizurával állt elő: kékre festette sötét színű haját.

Kim Kardashian féltestvére, aki nemrég saját lakásba költözött, egy hollywoodi eseményen mutatta be tegnap este sokkoló frizuráját. A fiatal lány, akinek egy bűnöző rapper a szerelme, büszkén viselte új haját, aminek olyan színe van, mint gyerekkorunkban a Hupikök törpikék fagyinak. Szerencsére dekoltázst is villantott hozzá, így ha nem tetszik a haja, a cicikóit még nézegetheted.

Forrás: Northfoto
Bugyiban és melltartóban fetreng a sóderben Kim Kardashian http://www.life.hu/trend/20150710-kim-kardashiant-ennyire-kozonsegesnek-meg-nem-lattuk.htmlA celebnőről annyira ízléstelen fotók kerültek elő, hogy nem is hiszünk a szemünknek.Trend--Micsoda nő! Catherine Zeta-Jones 45 évesen is meseszéphttp://www.life.hu/trend/20150709-catherine-zeta-jones-szineszno-45-evesen-is-meseszep.htmlAz új Marvel film, az Ant-Man premierjén jelent meg a gyönyörű színésznő, aki tündökletesen nézett ki csillogó, lábait megvillantó ruhájában.Trend--Ilyen, amikor női fürdőruhákat próbálgatnak a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20150709-noi-furdoruhakat-probalgattak-a-ferfiak.htmlNagyon vicces pasikat válogattak össze egy videóhoz, hogy különböző fürdőruhákat próbáljanak fel, és elmondják a tapasztalataikat.Trend--Nézegess csodás és meghökkentő fotókat a párizsi Haute couture divathétről!http://www.life.hu/trend/20150709-nezegess-csodas-es-meghokkento-fotokat-a-parizsi-haute-couture-divathetrol.htmlJúlius elején mutatták be Párizsban a 2015-16-os haute couture kollekciókat. Imádjuk ezt a stílust, a sokszor merész, néha sokkoló, de csodaszép kreációkat, és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek is kedvenc darabjainkat!TrendAFPPadlót fogtunk! 25-nek néz ki a 42 éves világsztárhttp://www.life.hu/trend/20150710-peter-andre-a-90-es-evek-sztarja-jo-pasi-lett.htmlA 42 éves Peter Andre, a híres Mysterious girl énekese, egy huszast simán letagadhatna életkorából. De hogyan csinálja?TrendOrigoPopsihangsúlyos, vörös posztóban szexizik Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20150709-tolvai-renata-enekesno-szexi-voros-ruhas-fotot-posztolt-facebook-oldalara.htmlA (mindig) dögös énekesnő újfent egy nagyon szexis képet tett közzé nyilvános Facebook oldalán.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.