Bűnöző rapper jegyezte el a 17 éves Kylie Jennert?

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner -
sztriptíztáncosnő eljegyzés Kylie Jenner lopás csalás Tyga zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel kezdett randizgatni a Kardashian-család legifjabb tagja és Tyga. Kylie legújabb Instagram fotóján egy eljegyzési gyűrűt véltek felfedezni az ujján, így elindultak a találgatások a párocskáról.

Tyga, a 25 éves rapper állítólag eljegyezte Kylie Jennert. A fiú neve egyébként a Thank You God Always szavakból (köszönöm isten örökké) kreált mozaikszóból áll össze.

Tyga Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Szexuális zaklatás, csalás és lopás vádjával is gyanúsították már a fiatalembert, 2012-ben pedig egy sztriptíztáncosnőtől született gyereke. Mindezen információk birtokában elmondhatjuk, hogy nem valami szimpatikus nekünk a srác, és reméljük nem is hagyják megházasodni a szájpumpáló 17 éves a celebnőt.

Íme a gyanús fotó Forrás: Instagram/ Kylie Jenner

Levédetné nevét Kendall és Kylie Jenner

A híres-hírhedt Kardashian-család két ifjú tagja, Kendall és Kylie komoly intézkedéseket tett annak érdekében, hogy más ne használhassa fel nevüket. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Íme egy újabb pikáns kép Beyoncé és Nicki Minaj klipforgatásárólhttp://www.life.hu/intim/20150521-beyonce-es-nicki-minaj-klipforgatasarol-ujabb-pikans-kep-jelent-meg.htmlBeyoncé ezúttal egy szexi fotóval promózza Nicki Minajjal közös klipjét. Az énekesnő dögös póza különösen a popsit és a hosszú combokat hangsúlyozza.Intim--Dakota Johnson nagyon boldog régi-új pasijávalhttp://www.life.hu/intim/20150521-dakota-johnson-szineszno-ujra-osszejott-regi-pasijaval-matthew-hittel.htmlA szürke ötven árnyalatának színésznője nemrég felmelegítette kapcsolatát exével, akivel nagy boldogságban sétálgattak New York-ban.Intim--Alsónadrágban fotózták a Harry Potter egykori sztárját! Íme, a pikáns fotó!http://www.life.hu/intim/20150521-matthew-lewis-szineszt-a-harry-potter-egykori-sztarjat-alsonadragban-fotoztak.htmlAz egykori kisfiú, Neville Longbottom szívtipró férfivá érett – amit egy újabb fotósorozaton bizonyított. A dögös, alsónacis képeken gyönyörű kockahasat villantott a sármos színész.Intim--Kendall Jennert nagyon furcsa helyen tapogatjákhttp://www.life.hu/intim/20150520-kendall-jenner-baratnojet-puszilgatta-mikozben-egy-masik-lany-megfogta-a-mellet.htmlA Kardashian-család ifjú tagja újabb, barátnőkkel spanolós-tapizós fotón pózolt.Intim--Jim Carrey nagypapa külsővel is megkapja a legjobb nőkethttp://www.life.hu/intim/20150520-jim-carrey-szinesz-53-evesen-es-nagypapakulsovel-is-megkapja-a-legjobb-noket.htmlAz 90-es évek egyik legmenőbb komikusa úgy látszik, még mindig menőnek számít a fiatal hölgyek körében. A legújabb paparazzi fotók legalábbis ezt bizonyítjákIntim--Pamela Anderson meztelenül kampányol az állatokérthttp://www.life.hu/intim/20150520-pamela-anderson-szineszno-meztelenul-kampanyol-a-peta-allatvedoinek-felkeresere.htmlA színésznő nem először dobja le a ruháját nemes célért. Ezúttal is szívesen pózolt meztelenül az állatvédelemi tevékenységükről híres PETA felkérésére.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.