Ágyban lőtt dögös szelfit Ireland Baldwin

Forrás: Instagram/ Ireland Baldwin -
ágy Ireland Baldwin szelfi modellkarrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin és Kim Basinger 19 éves lányáról egyre szexibb képeket látunk mostanában. Ezúttal az ágyban fekve fotózta magát a modell.

Korábban egy dögös fehérnemű sorozatot láthattunk a modellkarrierjét építgető lánytól, most pedig egy otthoni szelfivel lepte meg rajongóit a fekete hajra váltó híresség.

Forrás: Instagram/ Ireland Baldwin
Gyönyörű menyasszony volt Madonna utódjahttp://www.life.hu/trend/20150731-guy-ritchie-es-jacqui-ainsley-megtartottak-az-eskuvojuket.htmlMegtartotta esküvőjét Madonna exférje, Guy Ritchie és Jacqui Ainsley. A csütörtöki ceremóniáról már egy képet is posztoltak.Trend--Bugyi nélkül tornagyakorlatozik a modell a Fabulous címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20150731-chloey-madeley-dogos-testu-meztelen-cimlaplany.htmlA brit tévés és modell, Chloe Madeley, aki az alakformálás elkötelezett híve, címlapon pózol – de még hogy!Trend--Calvin Harris 2002-es képet posztolt és nagyon bénán néz ki rajta: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150731-calvin-harris-dj-bena-tinedzser-volt.htmlKi hinné, hogy a ma szuperpasiként emlegetett dj, aki Taylor Swiftet is megkapta, egykor béna tinédzser külsővel bírt? Pedig így volt.Trend--Szupernő lett Cserpes Laurahttp://www.life.hu/trend/20150730-cserpes-laura-enekesno-szuperno-lett-es-kedvenc-mesehoset-vette-magara.htmlBerki Krisztián exe nem adja alább, szupernőnek állt - ezt pedig egy mókás pólóval jelezte.Trend--Lara Stone felül, Kate Moss alul - Így esett egymásnak a két szupermodellhttp://www.life.hu/trend/20150730-lara-stone-es-kate-moss-egymasnak-esett-a-balenciaga-divatkampanyaban.htmlÜtősre sikeredett a két szépség legújabb kampánya a Balenciaga számára.Trend--Valóban készen áll a világ a Victoria's Secret plus-size modelljeire?http://www.life.hu/trend/20150730-plus-size-modelleket-szeretne-latni-elsa-hosk-es-jac-jagaciak-a-victorias-secret-kifutojan.htmlA fehérneműmárka két új angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak szerint hamarosan ellepik a VS kifutóját a dús idomokkal megáldott modellek. Vajon tudnak már valamit, amit mi nem?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.