valóvilág Czifra Noémi zsírszövet plasztika arc Nóci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezetőnek elege lett a negatív kritikákból, ezért vállalata a különleges beavatkozást.

Nóci arcán az elmúlt idők megpróbáltatásai hagytak nyomot. Válása és bírósági ügyei nem tettek jót a szervezetének. A Való Világ egykori háziasszonya bevallotta: mint anya, vagy mint háziasszony nem foglalkozott volna mások véleményével - habár kisfia is beszólt a ráncaira -, de közszereplőként úgy érezte, engednie kell a nyomásnak. Reméli, a külcsín után most már a belbecsre is odafigyelnek majd az emberek. A különleges eljárás során Nóci combjából vettek zsírszövetet, amit centrifugálás után az arcába töltöttek be.

„A kisfiam rám nézett, végigmért, majd azt mondta: - anya te olyan jó csaj lennél, mint a húszévesek, csak a fejedet kellene kicserélni" – mesélte Nóci, aki elgondolkozott Zsombi megjegyzésén és megérdeklődte, milyen módszerrel lehetne újra a régi.

Kulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150805-kulcsar-edina-baywatch-lanynak-oltozott.htmlKulcsár Edina Baywatch-lánynak öltözött, így pózolt egy vitorláshajón.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huElképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--Így változott a menyasszonyi frizuratrend 60 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150804-igy-valtozott-a-menyasszonyi-frizuratrend-az-elmult-60-ev-alatt.htmlAhogy múlnak az évek, úgy változik a világ és vele a divat is. Egy azonban örök: minden menyasszony ragyogni szeretne életének legfontosabb napján.TrendOrigoHoppá! Ilyen szexinek még sosem láthattuk Tóth Andithttp://www.life.hu/trend/20150804-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztese-szexi-tunderre-valtozott-es-megmutatta-dekoltazsat.htmlSejtelmes és finom dekoltázst villantott az X-Faktor győztese, aki kívánatos tündérkévé változott.TrendOrigoMegdöbbentő! Sylvester Stallone plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/trend/20150805-sylvester-stallone-vilaghiru-szinesz-arca-teljesen-eltorzult-a-plasztikai-beavatkozasoktol.htmlGyönyörű lányával, Sistinnel pózolt a sztár, ám a fiatal szépség mellett sokkolóan hatott az egykoron szívtipró színész.Trend--Wow! Liptai Claudia bikiniben hódíthttp://www.life.hu/trend/20150804-liptai-claudia-szineszno-tokeletes-alakjat-bikiniben-mutatta-meg-nyaralas-kozben.htmlAkár a tenger istennője, úgy pózolt a nyaralásán egy szexi kis fekete fürdőruhában a műsorvezető.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.