Párjával közös tetoválást csináltatott a Barátok közt sztárja

Barátok közt Solti Ádám tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja, Solti Ádám életre szóló emléket csináltatott barátnőjével közösen.

Ádám és szerelme, Berni az esküvőjüket tervezgetik, a nagy nap időpontját ugyanakkor még nem tudják. Nemrég nyaralni volt a szerelmespár, akik Valentin nap óta járnak jegyben.

Egy közös tetoválást is csináltatott nála 14 évvel fiatalabb barátnőjével. Ádám csuklójára a forever, azaz örökké, a lányéra pedig a love, azaz szeretet szó került.

Forrás: Facebook/ Solti Ádám

El sem hiszed, kivel szelfizett Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-kim-kardashian-hillary-clintonnal-szelfizett.htmlA celebnő meglepő képet posztolt Instgarm oldalára - nem gondoltuk volna, hogy még őt is megnyeri egy szelfi erejéig.TV + Sztárok--ByeAlex kifakadt: Kucsera Gábor mellett állhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-byealex-enekes-kifakadt-es-kucsera-gabor-kajakos-vedelmebe-szallt.htmlAz énekes kiáll a kokainfogyasztás miatt meghurcolt sportoló mellet és erős kritikával illette azokat, akik becsmérlik a kajakost.TV + Sztárok--Sosem látott fotók kerültek elő a Beatlesrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-sosem-latott-fotok-kerultek-elo-a-beatlesrol.htmlEddig sosem látott, 1964-es fotók kerültek elő a legendás zenekarról, a Beatlesről.TV + Sztárok--Bajor Imre törzshelyén emlékeztek meg Koós Jánosék a Kicsihuszárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-bajor-imre-torzshelyen-koccintottak-koos-janosek-a-szinesz-halalanak-elso-evforduojan.htmlHalálának egyéves évfordulóján barátai, cimborái együtt emlékeztek meg Bajor Imréről.TV + Sztárok--Puzsér Róbert bevédte Kucserát: "Ebben az országban mindenki tol valamit"http://www.life.hu/sztarok/20150806-puzser-robert-facebookon-vedte-be-kucsera-gabort-a-kokainbotranyat-kovetoen.htmlKözösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést Puzsér Róbert, amelyben a kokainbotrányba keveredett kajakos, Kucsera Gábor védelmére kelt. TV + SztárokOrigoGyakran érik rasszista támadások Kis Grófóthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-kis-grofot-enekes-mulatos-zeneszt-rasszista-tamadasok-ertek.htmlAz énekes a sikerrel együtt megtapasztalta az ismertség árnyoldalát is, ugyanis származása miatt gyakran beszólnak neki.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.