Extramini ruhában vette be a vörös szőnyeget Kristen Stewart

Forrás: AFP/Jason Merritt -
overáll Kristen Stewart Mini ruha Taylor Lautner vörös szőnyeg premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dögösre vette a figurát az Alkonyat színésznője, aki egy pimaszul rövid, mélyen dekoltált kezeslábasban jelent meg legújabb mozifilmje premierjén.

Néhány éve ő lett a világ legjobban öltözködő híressége, Kristen Stewart pedig azóta is igyekszik eleget tenni a címnek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az Alkonyat sztárja a minap legújabb filmje, az American Ultra Los Angeles-i premierjére volt hivatalos, ahová egy extramini, nagyon dekoltált és nagyon csillogó Zuhair Murad kezeslábast húzott, illetve egy igazi szexi kiegészítőt, Taylor Lautnert állította maga mellé kísérőként.

Döbbenetes átalakulás! Teljesen lepukkant az Alkonyat egykori szívtiprójahttp://www.life.hu/trend/20150809-robert-pattinson-teljesen-lepukkant-az-alkonyat-szivtiproja-mar-nem-szexi.htmlSzomorú nap a mai: kiderült ugyanis, hogy a szexi Robert Pattinson már a múlté. Trend--Rövidre vágatta a haját Kristen Stewarthttp://www.life.hu/trend/20140709-kristen-stewart-uj-haja.htmlA szín maradt, a fazon ment: a 24 éves színésznő a Chanel divatbemutatóján jelent meg vadiúj frizurájával.Trend--Kristen Stewart a Coachellán leszbizetthttp://www.life.hu/intim/20150420-kristen-stewart-alicia-cargile-a-coachella-fesztivalon-buliztak.htmlA szupermenő fesztivál második hétvégéjén fotózták le a színésznőt párjával, Alicia Cargile-el.Intim--Kristen Stewart anyukája: „Elfogadtam, hogy a lányom a nőket is szereti”http://www.life.hu/intim/20150615-kristen-stewart-szinszno-anyukaja-aldasat-adta-lanya-leszbikus-kapcsolatara.htmlA színésznő másságáról már egy éve felröppentek a pletykák, néhány hónapja pedig már azt is tudjuk, hogy egykori személyi asszisztensnőjével szinte már elválaszthatatlanok.Intim--10 pikáns szexlecke, amit a jókislányok az Alkonyatból tanulnak meghttp://www.life.hu/intim/20111222-14-dolog-amit-megtanulhatsz-a-twilightbol-azert-hogy-jol-mukodjon.htmlNem számít, hogy Edward- vagy Jacob-rajongó vagy-e, a Twilightból hasznos dolgokat tanulhatsz a szenvedélyről és a szerelemről is. Íme 10 tanulságos lecke az Alkonyat című filmből, amelyek megfogadásával vagy épp elkerülésével jobbá teheted a párkapcsolatodat.IntimOrigoBoldog születésnapot, Kristen Stewart!http://www.life.hu/news/20150409-kristen-stewart-szineszno-huszonot-eves-lett.htmlA színésznő 25 éves lett, így eljött az ideje, hogy összeszedjük ennek a nagyszerű negyedszázadnak a legfontosabb eseményeit.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.