Cara Delevingne: "Nem érdekel a divat, jobban szeretek meztelenül lenni"

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
fashion week meztelen szupermodell Cara Delevingne ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett a világ egyik legkeresettebb modellje: a szemöldökkirálynő Cara Delevingne ki nem állhatja a ruhákat, sokkal jobban érzi magát akkor, ha épp nincs rajta semmi.

Számtalan divatmárka arcaként láthattuk már viszont, a tervezők kapkodnak érte, mi több, idén övé lett a Vogue legfontosabb címlapja is, Cara Delevingne-t azonban sem a ruhák, sem az öltözködés nem izgatja annyira, mint ahogyan azt a legtöbben gondolnák.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Amikor a szemöldökéről elhíresült szupermodellt arról faggatták, mennyire törődik a divattal, egész egyszerűen csak annyit felelt: "Ismerek egy csomó olyan embert, akik nincsenek a divatiparban, és többet törődnek vele, mint én. Szeretem a ruhákat, csak nem mindig.

7 divat dolog, amit az alacsony lányok értenek igazánhttp://www.life.hu/trend/20150824-divatos-dolgok-amit-az-alacsony-lanyok-ereznek-at-teljesen.htmlLassan elérkezik a nyár vége, ami csak egyet jelent: újabb darabokat kell vásárolnod az őszre. Ezzel nem is lenne baj, de akiknek a sors alacsony termetet szánt; nos, ők olykor elég komoly, a magasabbak számára banálisnak tűnő problémákkal szembesülnek ilyen esetekben.Trend--Vége a szerelemnek! Cara Delevingne és barátnője szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20150721-cara-delevingne-modell-es-enekesno-szerelme-anne-erin-annie-clark-szakitottak.htmlNyolc hónapnyi hevesen lángoló szerelem után a 22 éves modell és énekes barátnője között mindennek vége. IntimAFPMagyar divattervező ruháját választotta a hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/trend/20150812-napsvgar-magyar-divattervezo-ruhajaban-jelent-meg-dolly-wells-szineszno-egy-filmpremieren.htmlÚjabb híresség választott magyar tervezésű ruhát: ezúttal Dolly Wells jelent meg egy Los Angeles-i premieren az egyik legkeresettebb magyar divattervező, Napsugár von Bittera darabjában.Trend--Behati Prinsloo Cara Delevingne-arcot vághttp://www.life.hu/sztarok/20150720-behati-prinsloo-modell-adam-levine-felesege-cara-delevingne-arcot-vag.htmlBehati Prinsloo és Adam Levine golfozni indultak, de Behati úgy döntött, inkább Cara Delevingne-é változik egy kicsit. TV + Sztárok--Magyar modell is végiglejtett az első New York-i férfidivathét kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20150716-eloszor-rendeztek-ferfidivathetet-new-yorkban.htmlLondon, Milánó és Párizs után hétfőn startolt a világ másik divatfővárosának férfidivathete.Trend--„A biszexualitásom nem egy állapot" - Másságáról vallott Cara Delevingnehttp://www.life.hu/intim/20150717-cara-delevingne-modell-biszexualitasa-nem-egy-atmeneti-allapot.htmlMiután a Vogue-nak adott interjújában „átmeneti állapotnak" állította be az újságíró a szupermodell szexuális vonzódását, Cara tisztázta, hogyan is érez ő ezzel kapcsolatban.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.