tetoválófesztivál Peru tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peruban minden évben megrendezik a tetoválófesztivált, ahol a legextrémebb arcok megmutathatják magukat.

Idén is részt vett a limai nemzetközi tetoválóünnepségen A Kockás Emberként ismert amerikai Matt Gone, természetesen kockás fecskenadrágban.

Forrás: MTI

A Kockás Ember mellett megcsodálhatták a résztvevők a világ legmintásabb házaspárját is. Az uruguayi Victor Peralta és argentin felesége, Gabriela Peralta a Guinness-világrekorderei a legtöbb testdíszítést viselő házaspár kategóriában. Peralta asszonynak még a szeme is tetoválva van.

Forrás: MTI

5 kérdés a szépségről: Tombor Nellihttp://www.life.hu/trend/20150825-5-kerdes-a-szepsegrol-tombor-nelli-egykori-modell-gasztroblogger.htmlAz egykori modell jelenleg Amerikában él fotós férjével, mellette pedig minden idejét a főzésnek szenteli: bejutott a világ egyik legjobb szakácsiskolájába, a siker pedig borítékolható, hiszen nemcsak gyönyörű, de a konyhában is otthon van. A Life.hu sorozatában ezúttal Tombor Nelli mesél szépségtitkairól. Trend--Katalin hercegnét megfosztották címétől - Már nem ő a legstílusosabbhttp://www.life.hu/trend/20150906-nem-katalin-hercegnot-tartjak-mar-a-legtilusosabb-hercegnonek.htmlAjjaj, az emberek már nem Katalin hercegné stílusáért rajonganak?Trend--A macsó Jake Gyllenhaal tudja, mitől döglik a légy - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150904-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-jake-gyllenhaal-salma-hayek-julianne-hough.htmlMíg az MTV Video Music Awardson merész, addig a 72. Velencei Filmfesztiválon hercegnős ruhákban mutatták meg magukat a világsztárok. A nagy események mellett természetesen az e heti filmpremiereken és tévéfelvételeken is megjelentek olyan ruhákban a hírességek, amikre felkaptuk a fejünket. Sőt, még egy dögös pasi is trendnagyítónk alá került. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.TrendNorthfotoHollywood legjobb női egy fotón: Kate Hudson és Jennifer Aniston bámulatosakhttp://www.life.hu/trend/20150903-kate-hudson-es-jennifer-aniston-kozos-kepetol-felrobbant-az-internet.htmlA gyönyörű színésznők láttán csak úgy kapkodtuk a fejünket, ami nem csoda, hiszen közös szelfin még sosem láthattuk őket. TrendOrigoHercegnőnek öltöztek a világsztárok a 72. Velencei Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150903-72-velencei-filmfesztival-ott-volt-alessandra-ambrosio-diane-kruger.htmlMegkezdődött a 72. Velencei Filmfesztivál, a színésznők pedig láthatóan élvezik az európai vörös szőnyeges eseményt. A legtöbben elővették királynői énjüket is - mutatjuk, ki miben hódított!TrendAFPHelló, szeptember! 8 őszi divattrend, amiről érdemes tudnod http://www.life.hu/trend/20150901-divat-es-trend-mintak-fazonok-stilusok-amik-hoditanak-2015-oszen.htmlIzgalmasnak ígérkezik az idei őszi divat: a lenge nyári ruhák után most itt vannak a színes szőrmék, csillogó anyagok, de visszatér a garbó is. A legnagyobb divatházak jó pár hónapja bemutatták, mi is lesz a divat 2015 őszén - inspirálódj kicsit a világmárkák kifutóin látott kollekciókból!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.