Végre láthatod a képet Tom Cruise lánya, Isabella Cruise esküvőjéről

Forrás: Northfoto -
esküvő Nicole Kidman Isabella Cruise Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman és Tom Cruise közösen örökbe fogadott lánya összekötötte életét párjával. Végre képet is láthatunk a menyasszonyról.

Tom Cruise fizette örökbe

fogadott lánya lagzijának minden költségét, mégsem hívta meg Isabella sem őt, sem nevelőanyját, Nicole Kidmant. A koszorúslányok a barátnői voltak, mind egyforma, barackszínű jumpsuitba öltöztetve.

Isabella rövid, fehér csipkeruhát választott a nagy napra.

Forrás: Northfoto
Kényelmesek, praktikusak, csinosak - őszi csizmakörképhttp://www.life.hu/trend/20151006-divat-es-trend-oszi-cipok-kiscsizmak-huvosebb-idore.htmlHa nincs kedved a tűsarkú bokacsizmákhoz, a kényelmetlen lábbelikhez, akkor bátran válassz a szezon legkényelmesebb darabjai közül! Lapos csizmák terén idén van miből válogatni – mutatjuk is néhány kedvencünket! TrendOrigo10 melltartóbaki, amit mindannyian elkövettünk a húszas éveinkbenhttp://www.life.hu/trend/20151005-melltarto-bakik-kivillano-kebel-es-tarsai-a-huszas-eveinkbol.htmlBakikat mindig követünk el, utána pedig nagyon jókat nevetünk rajta. Ez még inkább igaz, ha az öltözködésünkről van szó...Trend--10 melltartóbaki, amit mindannyian elkövettünk a húszas éveinkbenhttp://www.life.hu/trend/20151005-melltarto-bakik-kivillano-kebel-es-tarsai-a-huszas-eveinkbol.htmlBakikat mindig követünk el, utána pedig nagyon jókat nevetünk rajta. Ez még inkább igaz, ha az öltözködésünkről van szó...Trend--Hoppá! Akkor most Sarka Kata sminkben fut?http://www.life.hu/trend/20151007-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-futas-kozben-is-gyonyoru.htmlA rajongók elámultak azon, hogy az üzletasszony még akkor is tökéletesen fest, amikor éppen keményen edz. TrendOrigoNyertes Zsuzsa dögös bikinijétől mindenki eldobta az agyáthttp://www.life.hu/trend/20151007-nyertes-zsuzsa-szineszno-dogos-bikinijetol-eldobtak-az-agyukat-a-torokok.htmlA színésznő, minden olyan nőnek ajánlja Törökországot, aki önbizalomhiánnyal küzd. A török férfiak ugyanis nap mint nap bókokkal halmozzák el a hölgyeket. Trend--Ezüstróka lett Tom Hanksből - Ilyen ősz a színészhttp://www.life.hu/trend/20151008-osz-haja-lett-tom-hanksnek.htmlNem biztos, hogy ráköszönnénk Tom Hanksre, ha szembejönne, ugyanis teljesen felismerhetetlen lett a színész. TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.