Hoppá! Tom Cruise és Nicole Kidman nem voltak ott lányuk esküvjén

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Nicole Kidman Isabella Cruise szcientológia Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise és Nicole Kidman lánya, Isabella Cruise megházasodott. A szcientológus ceremónián nem volt jelen Tom Cruise.

Nicole Kidman és Tom Cruise örökbefogadott lánya, Isabella valamilyen oknál fogva világhírű szüleinek egyikét sem hívta meg esküvőjére. A Daily Mail-nek a lány egy ismerőse azt pletykálta el, hogy a lagzi összes költségét Tom Cruise állta, ezért még érthetetlenebb, hogy nem hívta meg apját a fodrászként dolgozó Isabella.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Ráadásul Cruise az egyház egyik legismertebb alakja.

A mai napot csak akkor kapod meg teljes egészében, ha elengeded a tegnapothttp://www.life.hu/intim/20151007-a-mai-napot-csak-akkor-kapod-meg-teljes-egeszeben-ha-elengeded-a-tegnapot.htmlAmikor egy ember ragaszkodik egy helyzethez, egy állapothoz, egy személyhez, vagy egy tárgyhoz, hidd el, hogy oka van rá. Nyomós oka. Valamiért úgy érzi, hogy segíti az ő túlélését. Ez még egy betegség esetében is így van... Intim--7 jel, ami alapján Ő az igazi számodrahttp://www.life.hu/intim/20151006-het-jel-ami-szerint-o-az-igazi-szamodra-szerelem-kapcsolat.htmlA környezetünkben sokféle párkapcsolati példát látunk, negatívat és pozitívat egyaránt. Vess egy pillantást a saját kapcsolatodra és ha a felsorolt pontokból csak néhány igaz rátok, nagy valószínűséggel a legjobb ember mellett éled a minennapokat. Intim--Mégis a méret a lényeg: az alacsony férfiaknak kevesebb szexpartner juthttp://www.life.hu/intim/20151007-az-alacsony-ferfiaknak-kevesebb-szexpartner-jut.htmlA 30 és 44 év közötti férfiak átlagosan nyolc nővel feküdtek le életük során: ezt az átlagot nagy mértékben rontják az alacsony férfiak. IntimThinkstockSerena Williams megmutatta formás fenekét - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151006-serena-williams-formas-fenekkel-lazitott-egyet-a-barataival-a-strandon.htmlA négyszeres olimpiai bajnok teniszezőnő a hétvégét barátai társaságában töltötte, akikkel leugrott egy gyors csobbanásra Texasba. A hírességről egy szexi fotó is készült. IntimAFPEgy hónap orgazmus nélkül - Így élték meg a kísérleti alanyokhttp://www.life.hu/intim/20151006-ilyen-egy-honap-orgazmus-nelkul.htmlA BuzzFeed csapata rávett négy embert, hogy egy teljes hónapra mondjanak le a maszturbálás okozta örömökről. Bár arról nem esik szó a videóban, de nagyon valószínű, hogy a szexet is meg kellett vonniuk maguktól. IntimOrigoElképesztő love story! A Facebook hozta össze a párthttp://www.life.hu/intim/20151006-a-facebook-hozta-ossze-a-part.html2009-ben ismerkedett meg egymással Schuler Benson és Celeste Zendler. Idén június óta házasok. Kerítőjük pedig nem volt más, mint mindenki virtuális játszótere, a Facebook. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.