Elképesztően nézett ki Katalin hercegné élete első állami bankettjén

Kína Egyesült Királyság bankett Katalin hercegné Vilmos herceg piros ünnepség Hszi Csin-ping Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnéje a férjét, Vilmos herceget kísérte el a kínai elnöki pár tiszteletére adott ünnepségre. Nézd meg, milyen gyönyörű volt!

Tűzpiros estélyiben és az Erzsébet királynőtől kapott tiarában vett részt Katalin hercegné élete első állami bankettjén.

Katalin hercegné és Hszi Csin-ping koccintás közben Forrás: AFP/Dominic Lipinski

A Daily Mail értesülései szerint a hercegné, Vilmos herceg felesége lévén, a az asztalfőn foglalt helyet a kínai elnök, Hszi Csin-ping és felesége, Peng Lijüan tiszteletére tartott ünnepségen, vagyis a hölgyvendégek közül a második legfontosabb helyen ülhetett a királyi család női tagjai közül Erzsébet királynő után.

Katalin hercegné a jelek szerint egyre jobban kedveli a pirosat, hiszen korábban ugyanebben az árnyalatban jelent meg a királynő gyémántjubileumi flottafelvonulásán, nemrég pedig Wimbledonban tűzpirosban szurkolta végig a teniszmérkőzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.