fashion week Katalin hercegnő kim kardashian ruha ciki sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki kedvenc hercegnőjének nem esik nehezére, hogy nem a legújabb divat szerint, hanem szezonokkal ezelőtti kollekciókból öltözzön. Most viszont pont egy olyan ruhát választott, amit a nem éppen kifinomult stílusukról ismert hírességek is viseltek már.

A divatikon hercegnő ritkán fog mellé. II. Erzsébet gyémántjubileumának flottafelvonulására egy piros Alexander McQueen ruhát választott a divatház tavalyi kollekciójából. A térd fölé érő, rakott szoknyás darab nemcsak neki tetszett meg, hanem több másik hírességnek is. Viselte már az eredeti, rövid ujjú változatot az X-Factor zsűritagja, Tulisa Contostavlos és a gömbölyded idomairól is ismert Kim Kardashian is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A kettejük stílusa ég és föld, ami nemcsak a ruhákon, hanem a kiegészítőkön is látszik. A hercegnő ugyanis nude cipővel viselte a térd fölé érő, hosszú ujjas változatot. Kardashian kisasszony annyira rövidre vetette a szoknyát, amennyire csak tudta, és természetesen nála a hosszú ujj sem jöhetett szóba. A szettet pitonmintás platformcipővel koronázta meg.

Bármennyire is túlragyogta Katalin hercegnő a két médiasztárt, egy hatalmas bakit ő is vétett - legalábbis a kritikusai szerint. Mégpedig azt, hogy az esküvője utáni második legfontosabb hivatalos eseményre egy skarlátvörös ruhában jelent meg, így minden szem rá, nem pedig a királynőre szegeződött. Ha öltözködésből már jelesre vizsgázott, etikettből még van mit tanulnia.

Tipp! Ördög Nóra mindent megmutatott! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.