A pocakos Kim Kardashian végre nem villantott - ruhamustra az InStyle Awards gálán

Kim Kardashian Kate Hudson kim kardashian Gwyneth Paltrow mustra InStyle Awards villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este a legnagyobb sztárok jelentek meg az InStyle Awards gálán - lássuk, ki miben kápráztatta el a nagyközönséget!

Kim Kardashian ezúttal nem villantott, nem viselt áttetszőt, hanem egy egyszerű, krémszínű Valentinóra szavazott. Milyen jól tette!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Miranda Kerr is a krémszínre voksolt - modellen természetesen minden egyes ruhadarab istenien mutat, és ezt ő is jól tudja.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kim Kardashian villantáskirálynőségét mostanában Alessandra Ambrosio vette át, aki igyekezett bizonyítani, hogy az ő alakja változatlanul hibátlan.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Dakota Johnson egy egyszerű, maszkulin nadrágkosztümre szavazott.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Emmy Rossum egy csokibarna bőrruhára voksolt, szerintünk azonban inkább Xena, a harcos hercegnő stílusa inspirálta.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Selena Gomez a hagymaszoknyával próbálkozott, szerintünk nem kellett volna...Ez a szoknyafazon ugyanis mindennél jobban erősíti a tinisztár egybként sem modellvékonyságú virgácsait.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kate Hudson mesésen festett a vörös szőnyegen, és már nyoma sincs a hét végi felpuffadt arcocskának...

Forrás: AFP/Jason Merritt

Imádjuk a stílusát, de ezúttal nem nyűgözött le bennünket a meseszép Diane Kruger.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Gwyneth Paltrow azonban annál inkább.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Imádtuk a gyönyörű nyakmegoldást, a hátrészt és a frizurát is!!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ki volt a legszebb a gálán?

5 kérdés a szépségről: Malek Andreahttp://www.life.hu/trend/20151025-5-kerdes-a-szepsegrol-malek-andrea.htmlAbszolút a természetesség híve, és ezt nem lehet nem észrevenni. Bár már elmúlt 40, a bőre még mindig gyönyörű. Neki elhisszük, hogy plasztika és szépészeti beavatkozások nélkül is lehet valaki szép. A Life.hu sorozatában ezúttal Malek Andreát faggattuk szépségtitkairól. Trend--Álomkékben premierezett Katalin hercegnő - sztárparádé az új Bond-film világpremiejénhttp://www.life.hu/trend/20151027-james-bond-vilagpremier-ott-volt-katalin-hercegno-monica-bellucci.htmlIgazi sztárparádé volt a legújabb James Bond-film, a Spectre londoni világpremierjén - természetesen az angol hercegi pár is ott volt a nagy eseményen. Trend--Iszak Eszti túlragyogta a világsztárokat - Íme, az MTV Europe Music Awards meglepő ruhaválasztásai!http://www.life.hu/trend/20151026-iszak-eszti-tulragyogta-a-legnagyobb-vilagsztarokat-az-mtv-ema-dijatadon.htmlAz MTV EMA győzteseinek járó szobrocskákat hiába tartják számon úgy, mint a zeneipar mini Oscar-díját, a sztároknak nem igazán sikerült ehhez méltón felöltözni. Justin Bieber piros melegítőben, Pharrell és felesége egyszerű utcai ruhában érkezett a díjátadóra. Nézzük, kinek a szettje volt a legmegdöbbentőbb a milánói eseményen! Trend--Új manikűrtrend hódít: az üvegköröm a legmenőbb szépségőrülethttp://www.life.hu/trend/20151023-az-uvegkorom-a-legmenobb-manikurorulet.htmlAz üveg- avagy gyémántmanikűrözés legalább olyan különlegesen néz ki, mint ahogyan hangzik. TrendOrigoJókora villantás dobta fel a római filmfesztiválthttp://www.life.hu/trend/20151023-zaina-dridi-villantasa-a-romai-filmfesztivalon.htmlZaina Dridi neve eddig ismeretlenül csengett számunkra, de hopp, egy villantás, és máris bekerült az év legkacérabb színésznői közé!Trend--Játszd újra, Carrie! Ikonikus divatpillanatok a filmtörténelembenhttp://www.life.hu/trend/20151022-ikonikus-es-nepszeru-divatpillanatok-filmekben.htmlÁlmodozni jó, erre pedig kiválóan alkalmasak a csajos mozifilmek. Ha épp nem valami világmegváltóra vágyom, ha nincs kedvem telesírni egy csomag zsepit a Szerelmünk lapjain, és ha nem akarok 90 percig masszívan nevetni, akkor csakis olyan filmet választok, ahol a főszerepet a divat játssza. Íme, néhány film, ami nemcsak minket, de nők millióit inspirálta a divat terén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.