66 éves lett a Caitlynné vált Bruce Jenner – Íme, 3 dögös szett a transznemű ikontól!

Bruce Jenner dögös sportoló Caitlyn Jenner transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian mostohaapja a Vanity Fair júliusi címlapján debütált Caitlyn Jennerként. Azóta nőként éli az életét, amiért még bátorság díjat is kapott.

A Kardashian-Jenner család feje, akinek még Obama elnök is gratulált átalakulásához, október 28-án, vagyis a mai napon lett 66 éves. Az ünnep alkalmából három dögös szettjét mutatjuk be.

A Vanity Fair honlapján Forrás: vanityfair.com

Az ESPN amerikai televíziós sportcsatorna idén is kiosztotta a legjobb sportolóknak járó díjait, az úgynevezett ESPY-díjakat Los Angelesben, ahol a fürdőruhában is dögös egykori olimpikon könnyeivel küszködve vette át az Arthur Ashe bátorságdíjat egy fehér estélyiben.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A Voices on Point gálán is felszólalt Caitlyn, akit már egy szépségkampány arcának is felkértek. A szervezet az LMBTQ fiatalok megfelelő oktatását célozza, hogy tudományos és vezetői potenciáljuk kiteljesedhessen. Ezen az eseményen megmutatta, hogy egy erőteljesebb szín is szuper jól áll neki.

Forrás: AFP/Jason Kempin

A nővé vált Bruce Jenner, aki egyelőre nem tudja, hogy milyen nemű partnert keres, meglepetésként érkezett egy júliusi Boy George koncertre, ahol elképesztő ovációval fogadták. Ő konferálta fel ugyanis az énekest, amit a közönség igencsak értékelt. Imádtuk ezt a laza szettjét, a bőrkabát és bőrcsizma ezzel az egyszerű, szürke ruhával: telitalálat.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Caitlyn Jenner ötször annyit keres nőként, mint férfiként

Kim Kardashian mostohaapja nemrég esett át nemváltó műtéten. Annyi biztos, hogy anyagilag megérte az olimpikonnak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.