A nővé vált Bruce Jenner felrobbantotta az internetet! Még Obama is üzent neki!

Miley Cyrus LMBTQ Andreja Pejic Bruce Jenner címlapfotó gratuláció Caitlyn Jenner internet Eva Longoria Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian lányok apukája a tegnap megjelent Vanity Fair címlapján debütált nőként, ami rögtön fel is robbantotta az internetet. Rengeteg híresség, közöttük Obama, Miley Cyrus, Eva Longoria és Andreja Pejic is gratuláltak neki.

A hónapok óta húzódó nővé válási folyamat végére érve gyönyörű nőként pózolt Caitlyn Jenner a Vanity Fair címlapján. A hosszú úton sok támogatója és biztatója volt az egykori olimpikonnak, és most is rengetegen gratuláltak neki.

Forrás: AFP

Még az Egyesült Államok elnöke, Obama is írt a Twitterre egy üzenetet: „Nagy bátorságra vall, hogy megosztottad a történetedet.” Egy másik tweetben pedig arra ösztönzi az LMBTQ közösséget, hogy ők is osszák meg a sztorijukat.

A lányai mellett talán édesanyjának, Esther Jennernek volt a legnehezebb a változás. „Továbbra is Bruce-nak fogom szólítani. Én és az apukája így neveztük el őt” – mondta. „De tudom, hogy ez nagy küzdelem volt számára, így nagyon örülök a boldogságának.”

Forrás: vanityfair.com

A transznemű modell, Andreja Pejic a People magazinnak nyilatkozott Bruce Jenner átváltozásáról: „Szerintem nagyon fontos, hogy leküzdjük a sztereotípiákat, és tágítsuk az emberek gondolkodását.” A modell azt is elmondta, hogy gyönyörűen mutat Caitlyn a fotókon.

Eva Longoria, Kendall Jenner kebelbarátnője, Gigi Hadid és Miley Cyrus is megosztotta Instagram oldalán a híres fotót, és mind gratuláltak, hogy kiállt magáért.

Egyébként Caitlyn Jenner is feljelentkezett a képmegosztó oldalra, ahova fel is töltötte címlapfotóját. „Mindenki életében vannak kihívások. Nagyon boldog vagyok, hogy hosszú küzdelem után önmagam lehetek. Üdvözöllek Caitlyn világában! Nem kell tovább várni, hogy megismerd őt!” - írta a kép mellé.

Meghalt Charles Kennedyhttp://www.life.hu/news/20150602-meghalt-charles-kennedy-brit-politikus.htmlMinden idők legfiatalabban megválasztott brit parlamenti képviselőjének halálhírét családja közölte kedd reggel.News--Csiszár Jenő meghajolt az ezerfejű Cézár előtt - Így vélekedik Boggie dalárólhttp://www.life.hu/news/20150601-videolife-riport-csiszar-jenovel.htmlA Life.hu riportere a Fonogram-díjátadón kapta mikrofonvégre Csiszár Jenőt, aki A Dal zsűritagja volt.News--Ennyire cuki tacskókat még nem láttál! Mindenre képesek!http://www.life.hu/news/20150601-tacsko-kutyak-nagyon-cukik.htmlNem is gondolnád, hogy mennyi vicces helyzetbe keveredhet egy kicsike tacskó ebben a nagy világban.NewsOrigoElhunyt a Péntek 13 színésznője, Betsy Palmerhttp://www.life.hu/news/20150601-elhunyt-betsy-palmer-a-pentek-13-szinesznoje.htmlBetsy Palmer egy connecticuti idősek otthonában halt meg. 88 éves volt.News--Mila Kunis veszélyben van! Zaklatója megszökött a pszichiátriárólhttp://www.life.hu/news/20150601-mila-kunis-szineszno-zaklatoja-megszokott-a-pszichiatriarol.htmlA férfi, akit kétszer is elítéltek Mila Kunis zaklatása miatt, megszökött a pszichiátriáról – jelentette be hétfőn reggel az intézmény vezetője, Martin Rodriguez.News--"Nem akarom látni Schumachert" - Megszólalt a Forma-1-es nagyfőnökhttp://www.life.hu/news/20150601-bernie-ecclestone-nem-akarja-latni-michael-schumacher-forma-1-es-egykori-autopilotat.htmlBernie Ecclestone-nak, a Forma-1-es nagyfőnöknek érdekes, Michael Schumacherrel kapcsolatos kérdést szegezett az F1 Racing egyik olvasója. Meglepő választ kapott.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.