Döbbenetes! Akár 10 évet is letagadhatna Naomi Watts

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
színésznő fiatalság évek Naomi Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naomi Watts elképesztő formában van! A színésznő, aki többek közt Diana hercegnőt is életre keltette a vásznon, simán letagadhatna 10 évet. 

Attól függetlenül, hogy kolléganője és egyik közeli barátnője, Nicole Kidman nem ismer határokat ha a plasztikáztatásról van szó, Naomi Watts kinézete sokkal természetesebb. Vékony alakja és üde arcbőre láttán senki sem gondolná, hogy a színésznő már elmúlt 47 éves.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Hoppá! Iszak Esztiből dögös macskanő letthttp://www.life.hu/trend/20151024-iszak-eszter-dogos-macskanonek-oltozott.htmlIszak Eszti mindig tudja, mitől döglik a légy! A remek stílusérzékkel rendelkező fiatal műsorvezető ezúttal macskajelmezt öltött. TrendOrigoElképesztő! Hihetetlenül dögös nő lett a Trónok harca egykori gyereksztárjábólhttp://www.life.hu/trend/20150921-maisie-williams-a-tronok-harca-arya-stark-megformaloja-dogos-no-lett.htmlPár éve még senki sem gondolta volna, hogy a Trónok harca Arya Starkja ennyire gyönyörű nővé cseperedik majd. Trend--Katie Holmes sosem volt még ilyen lepukkant - Rá sem ismernihttp://www.life.hu/trend/20150826-katie-holmes-nagyon-lepukkant-legujabb-filmje-forgatasan.htmlSzinte alig lehet felismerni a szexi színésznőt, aki elég nyúzottan állt a kamerák elé. Trend--Kiss Daniella bikinis fotójától a lélegzetünk is elállthttp://www.life.hu/trend/20150905-kiss-daniella-nyaralasan-szexi-bikinis-foton-pozolt.htmlMostanában keresve sem találhatnánk ennél lélegzetelállítóbb fotót a Miss World Hungary győzteséről. Trend--Így fest Jennifer Lopez, ha R2-D2-nak öltözik a Csillagok háborújábólhttp://www.life.hu/trend/20150821-jennifer-lopez-az-american-idol-valogatojan-rtd-2-nak-oltozott-a-csillagok-haborujabol.htmlElég érdekes ruhát kapott magára az énekesnő az American Idol legújabb szériájának válogatására. JLO most egy szexi díva helyett inkább a Csillagok háborújából jól ismert R2-D2-ra emlékeztetett minket. TrendOrigoLiptai Claudia elárulta, miért váltott rövid hajrahttp://www.life.hu/trend/20150921-liptai-claudia-rovid-haja-nem-tetszett-kislanyanak-pankanak.htmlMindenkit elvarázsolt Liptai Claudia új frizurája, aki most azt is elárulta, mi késztette ekkora változásra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.