Eladó Pamela Anderson ikonikus fürdőruhája - ő maga árulja az ebay-en

Baywatch Pamela Anderson fürdőruha árverés eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretnéd, most a tiéd lehet minden idők legdrágább és legismertebb fürdőruhája.

Pamela Anderson megválik néhány személyes tárgyától az Ebay-en, hogy így gyűjtsön pénzt a saját alapítványának. Többek között azt a fürdőruhát is eladja, amit a Baywatch-ban viselt. Az ikonikus, piros fürdőruhára 50 ezer dollár (kb. 14 millió forint) a kikiáltási ár, innen lehet majd felfele lépkedni. Az árverésből még 10 nap hátra van.

Baywatch
Baby Gabi rövidre vágatta a haját - neked hogy tetszik?http://www.life.hu/trend/20151031-baby-gabi-rovidre-vagatta-a-hajat-neked-hogy-tetszik.htmlBaby Gabi új külsőt villantott. TrendOrigoAranyba öntötték Charlize Theron dögös testét - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20151031-charlize-theron-szineszno-aranyszinu-ruhat-vett-fel.htmlCharlize Theron az ausztrál ingatlanokat ment népszerűsíteni Hong Kongba. Nem csoda, hogy nem ezzel a tettével került a világ szeme elé.TrendAFPUpsz! Így fest Dannii Minouge smink nélkül, szőke fürtökkelhttp://www.life.hu/trend/20150926-igy-fest-dannii-minouge-smink-nelkul-szokere-festett-hajjal.htmlA gyönyörű Dannii Minouge a következő X-Factor szériára készül. TrendOrigoEnnél rövidebb ruhában képtelenség megjelenni - Tóth Gabi hosszú combokat (is) villantotthttp://www.life.hu/trend/20150828-toth-gabi-enekesno-egy-sajtotajekoztaton-rovid-ruhaban-mutatkozott.htmlTóth Gabi soha nem a konszolidált öltözködési stílusáról volt híres.TrendFotó: Margitay Klára/Life.huEjha! Nézd meg, milyen dögös lett David Hasselhoff 22 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150820-ejha-nezd-meg-milyen-dogos-lett-david-hasselhoff-22-eves-lanya.htmlA nemrégiben 63. születésnapját ünneplő sztár, David Hasselhoff 22 éves lánya dögösebb, mint gondoltad volna.Trend--Döbbenetes! Ellopták az arcképét és pólóra nyomtatták http://www.life.hu/trend/20150814-elloptak-az-arcat-es-polora-nyomtattak-pert-nyert-a-fiatal-fodrasz-melanie-armsden-akinek-arckepet.htmlMelanie Armsden, a 28 éves fodrász kisebb sokkot kapott, amikor egyik vedége átküldött neki egy fotót egy pólóról. A csatolmányt megnyitva ugyanis rájött: ő maga, illetve saját arcképe szerepel az áruházlánc által forgalmazott felsőkön. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.