5+1 élethelyzet, amikor a vörös rúzs nem előnyös

Forrás: Youtube -
csók szexi rúzs ivás vörös rúzs piros rúzs evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irtó szexi, amikor egy nő vörös rúzst visel az ajkán. Azonban vannak helyzetek, amikor kifejezetten zavaró tud lenni.

1. Vörös rúzzsal a szánkon nem lehet normálisan inni. Oké, végül is lehet, csak minden egyes poháron ott marad a rúzsod helye. Nézd a jó oldalát, a csókos védjegy által mindig tudni fogod, hogy melyik a te italod.

Forrás: Youtube

2. Enni végképp nem. Ha egy szendvicset szeretnél bepuszilni, valószínűleg nem csak annak a szósza, de a rúzsod színe is az orrod hegyén landol majd.

3. Bealudni. Kivel ne fordult volna elő, hogy egy buli után ittasan csak úgy bezuhant volna az ágyába, és másnap tele volt a párnája piros pöttyökkel?

4. Folyamatosan hidratálnod kell a szádat, ellenkező esetben barázdás és cserepes lesz, amit az élénk szín nagyon kiemel.

5. Hiába nagyon szexi, de azért nem csókhoz találták ki. Az érzéki pillanat után nem a legszebb, amikor mindkettőtök arca úgy néz ki, mint Jokernek a Batmanben.

+1 Ha egy nap épp nincs kedved felkenni, a környezetedben lévők azt fogják hinni, hogy beteg vagy.

Piros rúzs a karikás szemek ellen – Tényleg működik?

Egy szépségblogger szerint ennél hatásosabb módszer nem létezik a tekintetet elcsúfító sötét karikák ellen. Mi pedig már alig várjuk, hogy otthon is kipróbálhassuk a módszerét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.