Úristen! Salma Hayeké a világ legnagyobb dekoltázsa

dekoltázs Salma Hayek vörös szőnyeg ízléstelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves színésznőnek annyira ízléstelenül sikerült felöltöznie a Theatre Awards díjátadóra, hogy nem is hittünk a szemünknek.

A művészetkedvelő Salma Hayek óriásit hibázott a vörös szőnyegen Londonban, ahova a ruhából durván kicsapott gigamelleivel érkezett. Nemcsak a dekoltázs volt közönséges, de az azt körbeölelő, hullámozott cicigallér sem hozta a szintet.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Salma Hayek a zuhanyból kilépve is überdögös

Mély dekoltázs, vizes tincsek és vadító tekintet - Salma Hayek tudja, mi szükséges egy jól sikerült címlapfotóhoz. Nézd meg a fotót itt!
Sarka Kata melltartó nélkül pózolthttp://www.life.hu/trend/20151123-sarka-kata-melltarto-nelkul-pozolt.htmlÁttetsző részletekkel játszó hófehér ruhában pózolt legújabb Instagram-fotóján Sarka Kata, aki nagyon merész volt, így nem húzott melltartót a dögös ruci alá. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoAlig lehet ráismerni! Így néz most ki a Szex és New York Mr. Bigjehttp://www.life.hu/trend/20151123-chris-noth-a-szex-es-new-york-sztarja-nagyon-megvaltozott-kulsore.htmlEljárt az idő a népszerű sorozat egykori szívtiprója, az immár 61 éves Chris Noth felett.Trend--23 éves lett a botrányhercegnő - Íme 10 szett, amivel kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/trend/20151122-miley-cyrus-23-eves-lett-szettek-amik-nagyon-botranyosra-sikeredtek.htmlSzende tinisztárként indult Miley karrierje. 2 éve, a Wrecking Ball című klipjében meztelenül hintázott egy ágyúgolyón, akkor azt hittük, ennél durvábbra már nem vállalkozik. Tévedtünk. Az utóbbi években rendre sokkolt bennünket a vörös szőnyeges megjelenéseivel és fellépőruháival, ezeket össze is szedtük 23. születésnapja alkalmából. TrendAFPHoppá! Tóth Gabi ébenfekete hajra váltott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151122-toth-gabi-ebenfekete-hajra-valtott-igy-lep-ma-este-a-sztarban-sztar-szinpadara.htmlA szépséges énekesnő, akinek ma este szuperdögös duettpartnere segít a döntőbe férkőzni, új frizurával lép színre.Trend--Jane Fonda a modern kori Hamupipőke - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151120-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lawrence-jessica-alba-kate-hudson-katie-holmes.htmlKedvenc sztárjaink ezen a héten bravúros stílusleckéket adtak arról, hogyan kell izgalmassá és eredetivé tenni az egyhangú fekete és fehér ruhákat. Azért a nagy csalódásokból is kijutott, Katie Holmes és Julianne Moore ugyanis hatalmasat hibáztak. TrendAFP"A férfi és a nő között nagy különbség van" - Som-Balogh Edina elárulta titkáthttp://www.life.hu/trend/20151122-som-balogh-edina-a-baratok-kozt-szineszoje-elarulta-titkat-a-ferfi-es-a-no-kozott-nagy-kulonbseg-van.htmlA föld színeit kedveli, a természetességre törekszik és csodás összeállításokat javasol. Som-Balogh Edina, a Barátok közt színésznője, akinek nemrég új fordulat történt a pornóperében, a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak nyilatkozott szépségtrükkjeiről.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.