Dögös dekoltázsfotót dobott Sarka Kata - Szexi szelfi!

Forrás: Origo -
Sarka Kata dögös szelfi dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennél jobban nem is indíthatta volna a reggelt Sarka Kata. Lelkes férfirajongóinak biztosan kocsányon lógnak most a szemei.

Igencsak durván dögös fényképet tett közzé magáról Sarka Kata. Hasa még mindig extra lapos és kockás, de valószínűleg ezt mindenki csak másodjára veszi észre a fotón, hiszen olyan dekoltázzsal tereli el a figyelmünket minden másról, hogy csak pislogni tudunk.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Mint ahogyan a követői is, akiknek egy része teljesen elájult Kata bájaitól, de voltak, akik pikírt megjegyzéseket tettek a Facebookon Hajdú Péter feleségére.

"Én is két gyerekes anyuka vagyok. Sokat vagyok velük és sokszor egy hajmosásra is alig van időm. Tehát aláírom hogy szép vagy és csinos, de a képek mindig CSAK erről szólnak. Mivel Te Anyuka is vagy szeretnénk olyan kepet is látni, hogy vacsorát vagy ebédet főzöl vagy tanulsz Noncsival" - írta egy kommentelő, amot Kata sem hagyott szó nélkül: "Főzni tudok, de nem csinálom, egyrészt mert fantasztikus éttermünk van a szomszédban, másrészt, meg nincs időm rá! Ennyi. Ha pedig amit dolgozom, az csak pózolás, akkor megnyugtatlak, azt jól megfizetik!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.