Íme, Selena Gomez rakoncátlan mellbimbója

Forrás: InStyle -
Selena Gomez fotózás mellbimbó dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 énekesnőről a brit InStyle magazinba készültek meglehetősen dögös képek.

Még a melltartóját is ledobta a fotók kedvéért Selena Gomez, aki állítólag súlyos betegséggel küzd. Az énekesnő egyébként nem először mutatta meg mellbimbóit a nagyközönségnek, igaz, most csak a jobb oldali rakoncátlankodott.

Forrás: InStyle
Kibuggyanó mellek, átlátszó anyagok – Ezek voltak Kim Kardashian legdurvább kismamaruháihttp://www.life.hu/trend/20151125-kim-kardashian-legdurvabb-kismamaruhai.htmlA celebnő kismamaként is lépten-nyomon sokkolja a közvéleményt. Hiába állította korábban, hogy már tökéletesen magabiztos a stílusát illetően, és tisztában van azzal is, hogyan kell áldott állapotában a testalkatának megfelelő ruhákat kiválasztani, ez sokszor mégsem sikerül neki. TrendOrigo10+1 dolog, amit csak a hosszú hajú lányok értenekhttp://www.life.hu/trend/20151202-hosszu-haju-lanyok-problemai-es-elonyei-ezt-erteni-fogjak.htmlHosszú hajjal élni jó dolog, azonban vannak esetek, amikor kimondottan zavaró is tud lenni. Trend--Trendi kismamaszettek, kacér estélyi és sok-sok szín - így divatozott Katalin hercegnő 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151201-oltozkodes-es-trend-igy-divatozott-katalin-hercegno-2015-ben.htmlAmióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. TrendOrigoJúj! Így alázták meg a plus size modellthttp://www.life.hu/trend/20151202-sabina-karlsson-plus-size-modellt-megalaztak-egy-castingon.htmlEgyre több gyönyörű plus size modell kerül előtérbe, és egyre elfogadottabb a modellszakmában való jelenlétük – bár ők még mindig rengeteg negatívumot tapasztalnak. Trend--Apró legyen, vagy méretes? Téli táskakörképhttp://www.life.hu/trend/20151124-teli-taskakorkep-oldaltaskak-elegans-darabok.htmlHa elegáns helyre indulsz, próbálj minél kisebb darabokat választani, a hétköznapokban azonban nagyon praktikus egy kisebb oldaltáska vagy egy méretes, mindent bele darab. Mutatjuk is, idén mikből érdemes válogatni! Trend--Elképesztő! Axente Vanessa eddig 1 milliárd forintot zsebelt be modellkénthttp://www.life.hu/trend/20151202-axente-vanessa-topmodell-1-milliard-forintot-zsebelt-be-munkaiert.htmlEgyre jobban ível felfelé Axente Vanessa karrierje, aki most azt is elárulta: eddig 1 milliárd forintot hozott neki a modellkedés. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.