Hollywoodi dívává változott Iszak Eszti - Csodás fotó!

fotó műsorvezető szexi Iszak Eszter díva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A remek stílusérzékkel rendelkező fiatal sztár ezen a képen úgy néz ki, mint egy 30-as évekbeli színésznő. 

A fotón Eszti egy mosógép mellett áll, és olyan, mintha nagyon gondolkozna valamin. Nemrég még a táskája tartalmát vehettük közelebbről szemügyre, most pedig a retró ruháit. Szexi!

A hónap színe: a tűzpiroshttp://www.life.hu/trend/20160202-a-honap-szine-a-tuzpiros-igy-viseld.htmlHa már unod a szürkeséget és a zimankót, és csak a szikrázó napsütésre, a derűs égre, a vidám színekre gondolsz, akkor dobd fel az utolsó hideg napokat az egyik legdögösebb és legélénkebb színnel, a pirossal. TrendOrigoŐ a legszexibb Trónok harca szereplő: Íme, Sophie Turner!http://www.life.hu/trend/20160203-sophie-turner-meseszep-ruhaban-es-szexi-labakkal-a-voros-szonyegen-foto.htmlA 19 éves színésznőből igazán dögös csaj lett az évek alatt. A legutóbb róla készült vörös szőnyeges fotók láttán neked is le fog esni az állad! TrendOrigoZimány Linda olyan, akár egy hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/trend/20160203-zimany-linda-sztar-hollywood.htmlZimány Linda különleges szelfivel rukkolt elő, és most egészen más arcát mutatta, mint amit megszoktunk. Trend--Katie Holmes bombaformában: Simán letagadhatna 10 évet!http://www.life.hu/trend/20160203-katie-holmes-tiz-evet-letagadhat-dogos-fotot-posztolt-a-vilaghiru-szineszno-forgatas.htmlA 37 éves sztár az Instagram-oldalán posztolt egy fotót magáról a legújabb filmje, az Touched With Fire egyik szünetében. Holmes nemcsak csinos, de igazán fiatalos is! Trend--Ashley Graham kiakadt: "Utálom, ha igazi nőként emlegetnek"http://www.life.hu/trend/20160203-ashley-graham-plus-size-modell-utalja-ha-igazi-nokent-emlegetik.htmlNapjaink egyik legkeresettebb plus size modellje, szépsége vitathatatlan, nőies formái miatt pedig fiatalabbak és idősebbek is rajonganak érte. Ashley Graham egy nemrég adott interjújában azonban elárulta: a mai napig ugyanúgy meg kell küzdenie az emberek előítéleteivel, mint korábban. Trend--Saját magával népszerűsíti fehérneműit az őrülten szexi Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20160202-heidi-klum-modell-maga-pozol-sajat-tervezesu-fehernemuinek-kampanyaban.htmlA német származású szupermodell nem bízta a véletlenre legújabb csipkecsodáinak promotálását. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.