Vintage glamour és goth romantika – Így keverd a stílusokat!

Forrás: lookbook.nu -
goth elegáns romantika stílus sportos joghurt2016/2 vintage
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal többet kihozhatsz a ruhatáradból, ha ötvözöd a különböző stílusokat, és olyan ruhadarabokat veszel fel együtt, amelyek kombinációjára elsőre nem is gondoltál. Nézzük, mit mivel érdemes párosítani!

Sportosan elegáns

Az, hogy farmerhoz és trikóhoz egy magas sarkú igencsak jó választás, már régóta tudjuk, de a sportosan elegáns vonalnak manapság újabb változatai is vannak. Lassan két éve kezdődött az elképesztően sikeres mozgalom, aminek nevében akár sportcipővel is hordhatsz alkalminak mondott szoknyákat, amihez akár blúzt, akár egyszerű pólót is felvehetsz. Ehhez hasonlóan báli jellegű ruhához választhatsz egy szimpla pulóvert is.

Forrás: lookbook.nu

Vintage glamour

A glamour az 50-es években estélyiruha-trend volt, így ez a stílus ma is a hollywoodi pompáról, a csillogásról és a flitterekről szól. Az évek óta hódító vintage pedig a régi idők iránti nosztalgiát és a romantikát testesíti meg. Ezek egyesítéséből jött létre egy izgalmas ötvözet, ami a romantikus pasztellek mellett gyakran variál az erősebb színekkel, akár a feketével is, és a fényűző, látványos darabok sem hiányoznak.

Forrás: lookbook.nu

Goth romantika

A drámaiságot öltözteti nagyon nőies formába a goth és a romantikus stílus találkozása. Az haute cauture darabok egészen mesebeliek is lehetnek, a ready-to-wear darabok viszont az eleganciát képviselik, persze egy kis őrültséggel megfűszerezve. A fekete csipke, a fodrok, a fémesen csillogó kiegészítők elengedhetetlen részletei ennek a stílusnak. Azt azért fontos megemlíteni, hogy nem kell kizárólag feketébe öltözni: az outfitedet kiegészítheted sötétzölddel, bordóval, arannyal és sötétkékkel is.

Forrás: lookbook.nu

A 3 legfontosabb szabály

  • Mindig az egyéniségedhez alakítsd ki a megjelenésedet, csak azokat a darabokat válogasd össze, amelyek passzolnak hozzád.
  • Ne csak úgy találomra válogasd össze a ruhákat és kiegészítőket, hanem rendezőelvek alapján. A harmonikus színkombináció, az anyagok vagy a minták összetartozása hozza a végső harmóniát.
  • Mindig törekedj az összhangra. Minden darab vezessen át a másikra, és lehessen látni az imént említett rendezőelveket.
A hónap színe: burgundihttp://www.life.hu/trend/20160301-a-honap-szine-marciusban-a-burgundi.htmlA burgundi már nem csak az ősz divatszíne. Az üzletek tavasszal is bőséggel kínálják ezt az árnyalatot, ami szinte mindenkinek jól áll, és könnyen kombinálható a szekrényedben megtalálható alapdarabokkal. TrendThinkstockFenséges külsők és sminkkatasztrófák - Makeup jelentés az Oscar-gáláról!http://www.life.hu/trend/20160229-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-oscar-gala-voros-szonyegn.htmlAz idei Oscar-gálán kissé elsápadt a vörös szőnyeg a szebbnél szebb ruhaköltemények láttán, és nem mindenkinek sikerült egyensúlyt teremtenie a ruha és a smink összhatásában. TrendAFPÍzléstelen ciciparti – Így mulattak a sztárok az Oscar-gála után!http://www.life.hu/trend/20160229-elkepeszto-izlestelenseg-az-oscar-partikon.htmlAzok a hírességek, akik nem voltak hivatalosak a díjátadóra, ebben az évben is a Vanity Fair és Sir Elton John partija között választhattak, hogy ott várják meg az este csillagait. Míg az Oscar vörös szőnyegén kevesen hibáztak, addig ezeken a bulikon túltengett az ízléstelenség. Trend--Tom Hardy vagy DiCaprio a szívdöglesztőbb? Pasimustra az Oscar-gáláról!http://www.life.hu/trend/20160229-pasimustra-a-2016os-oscar-galarol.htmlNem csak kedvenc színésznőink, férfi kollégáik is kitettek magukért az Oscar vörös szőnyegén. Szavazd meg, ki volt a legdögösebb pasi Hollywood legfontosabb filmes eseményén! Trend--Pasztell ruhaköltemények és csúfos bukások – Így divatoztak a sztárok az Oscar-gálán!http://www.life.hu/trend/20160229-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-2016os-oscar-dijatadorol.htmlAmikor a világ szeme Hollywoodra figyel, minden sztár a legjobb formájában akar tündökölni. Ahogy minden eseményen, úgy a 88. Oscar-díjátadón is voltak, akik lazán hozták a tőlük elvárt tökéletes megjelenést, de voltak olyanok is, akik csalódást okoztak. Nézzük, kik tündököltek, és kik buktak el a vörös szőnyegen. Trend--Trendek, tervezők, sztárok a kifutón – Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160218-kedvenc-ready-to-wear-darabjaink-a-new-yorki-divathetrol.htmlIndividualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.