Tóth Gabi extradögös frizurára váltott

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi frizura dögös haj külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vadságáról ismert énekesnő ezúttal egy visszafogottabb stílust választott, de nem kevésbé szexit!

Tóth Gabi megújult külsővel jelentkezett be Instagram-oldalán. Nem ezt szoktuk meg a belevaló énekesnőtől, de ez a stílus is remekül áll neki. Követői is egyből észrevették a változást, és egyhangúlag megállapították, hogy Gabi gyönyörű ezzel a hajjal, sőt, mindig így kellene viselnie!

Forrás: Instagram/Tóth Gabi
A hidegbarna az új fekete – A hónap sminktrükkje!http://www.life.hu/trend/20160303-a-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlA New York-i divathét legizgalmasabb újragondolása: legyen titokzatos, de tiszta a tekinteted. Ezt mivel érheted el? Emeld ki a mélyítővonaladat hidegbarnával. Próbáld ki, és garantáltan ez lesz az új kedvenc sminked. Trend--Ónodi Eszter: "A formális dolgok nem passzolnak hozzám"http://www.life.hu/trend/20160303-onodi-eszter-szineszno-kulonleges-ruhaban-tundokol-majd-egy-dijatado-galan.htmlA színésznő szereti, ha azokban a szettekben, amiket egy-egy impozáns eseményen visel, van egy kis extra, ami megkülönbözteti a többiektől. Trend--Emma Watson új frizurájával olyan, akár egy tinédzserhttp://www.life.hu/trend/20160303-emma-watson-szineszno-uj-hajaval-olyan-akar-egy-tinedzserlany.htmlA Harry Potter színésznőjének stílusát imádjuk, legutóbbi hajviseletét azonban nem tudjuk hová tenni. Trend--Palvin Barbi lenne a magyar Meryl Streep?http://www.life.hu/trend/20160303-palvin-barbi-vilaghiru-modell-lenne-a-magyar-maryl-streep.htmlA világhírű magyar modellnek furcsa kérdést tettek fel, ő pedig magabiztosan válaszolt. Trend--Sminktitkok – Arcformázás lépésről lépésrehttp://www.life.hu/trend/20160302-arcformazas-lepesrol-lepesre.htmlKíváncsi vagy rá, hogy milyen az arcformádnak megfelelő smink? Várady Polett sminkmester most megmutatja, hogyan kell tökéletesen árnyékolni, hogy előtérbe kerülhessenek arcod legszebb vonásai. Trend--Vintage glamour és goth romantika – Így keverd a stílusokat!http://www.life.hu/trend/20160302-igy-kombinald-a-kulonbozo-divatstilusokat-hogy-izleses-legyen.htmlSokkal többet kihozhatsz a ruhatáradból, ha ötvözöd a különböző stílusokat, és olyan ruhadarabokat veszel fel együtt, amelyek kombinációjára elsőre nem is gondoltál. Nézzük, mit mivel érdemes párosítani! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.