Rajta minden jól áll: elképesztően dögös ruhában jelent meg Jennifer Lopez

Forrás: AFP/Robyn Beck -
alak ruha test énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keveset hagyott a fantáziára az énekesnő rövid, több helyen is kivágott ruhácskája.

Jennifer Lopez 46 éves, és még mindig iszonyatosan szexis. Az énekesnő, aki köztudottan nem híve az önsanyargató diétáknak, az American Idol tehetségkutatójának forgatásán jelent meg az itt is látható aprócska, halványpink színű ruhájában, amely nem csupán hosszú lábait, hanem dekoltázsának és derekának nagy részét is szabadon hagyta.

Igaz, ilyen alakot vétek lenne nem mutogatni!

Kiderült Jennifer Lopez tökéletes alakjának titka

Az énekesnő személyi edzője elárulta, hogyan tartja magát formában a latin díva. Szigorú és jól átgondolt diétát követ: kattints ide érte!

Robert Pattinson lett a Dior Homme kollekciójának új arcahttp://www.life.hu/trend/20160302-robert-pattinson-szinesz-lett-a-dior-homme-reklamarca.htmlA filmvászonról a divatiparba: az Alkonyat és a Harry Potter sztárja szerepel a francia divatház legújabb divatkampányában. TrendOrigoPlasztikai műtéten esett át a szexi időjós?http://www.life.hu/trend/20160311-yanet-garcia-idojaras-jelento-implantatumot-helyeztetett-be-fenekebe-a-rajongok-szerint.htmlA világ legdögösebb bemondónőjének kikiáltott Yanet Garcia rajongói szerint implantátumot tettetett fenekébe. A mexikói időjós maga öntött tiszta vizet a pohárba. TrendOrigoEgy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffinhttp://www.life.hu/trend/20160307-nicola-griffin-a-sports-illustrated-56-eves-modellje-igy-kerult-a-magazin-cimlapjara.htmlAz 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott. TrendOrigoMi történhetett? Felismerhetetlen lett A pletykafészek egykori jó pasijahttp://www.life.hu/trend/20160301-penn-badgley-a-pletykafeszek-sztarja-felismerhetetlen-lett.htmlFelejtsd el azt a Dant, akit megismertél A pletykafészekből: így néz most ki kedvenc sorozatunk egykori sármőrje, Penn Badgley. Trend--"Sajnálom, hogy nem lett rövidebb" - Ollóval esett neki a hajának Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160305-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-olloval-esett-neki-a-sorozatban-a-hajanak.htmlA Barátok közt sztárja Balogh Nóra szerepében kurtította meg tincseit a sorozatban. Trend--Ashley Graham plus size modell Oscar-partis ruhája ellopta a show-thttp://www.life.hu/trend/20160229-ashley-graham-plus-size-modell-oscar-dijatado-partijan-viselt-ruhaja.htmlMerész mellkivágású ruhában bulizott az egyik legsikeresebb plus size modell a Vanity Fair Oscar Partyn. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.