70 feletti színésznők adtak stílusleckét kollégáiknak – Heti stílusmustra

Julia Roberts Katy Perry Jane Fonda Goldie Hawn Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten a hetvenesek adtak stílusleckét a fiatalabbaknak. Nézd meg, hogyan tündökölt a vörös szőnyegen Jane Fonda és Goldie Hawn!

Dögös feketék

Jennifer Aniston hosszított zakója szuper választás volt. Egyszerű, mégis szexi, ahogy a színésznőtől megszokhattuk. Katy Perry is hozta a tőle megszokottat: dögös ruha és feltűnő kiegészítők.

Katy Perry, Jennifer Aniston Forrás: AFP

Kinek a választása jön be jobban?

Julia Roberts és a rövid kosztüm

Egy-egy eseményen újra előkerülnek a rövid nadrággal párosított kosztümös megoldások. Meglehetősen kockázatos választás, hiszen nagyon keveseknek áll jól. Talán Julia Robertsnek is jobban állt volna egy klasszikus megoldás, amilyet a 16 éves Bailee Madison is választott?

Julia Roberts, Bailee Madison Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

A hetvenesek tündöklése

A 70 éves Goldie Hawn és a 78 éves Jane Fonda is a fehérre szavazott ezen a héten - és milyen jól tették! Igaz, egészen más stílust láthatunk: míg Goldie Hawn a lazább eleganciára szavazott, addig Jane Fonda kicsit szigorúbb vonalakkal tündökölt a vörös szőnyegen. Mindketten csodásan néztek ki.

Jane Fonda, Goldie Hawn Forrás: AFP

Melyik stílus jön be jobban?

Pasimustra

A héten Bradley Cooperről és Orlando Bloomról szavazhatjátok meg, kinek áll jobban az öltöny.

Bradley Cooper, Orlando Bloom Forrás: Northfoto

Ki az elegánsabb zakóban?

Filléres csodaszerek – hollywoodi hírességek házi szépségpraktikái

Ki hinné, de sok híresség, aki bármilyen luxuskozmetikumot megvehetne magának, inkább a filléres házi praktikákra szavaz. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlett Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.