Kiderült! Ilyen színű Katy Perry haja eredetileg

Forrás: Northfoto -
frizura Katy Perry haj stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry haját a szivárvány minden színében láttuk már pompázni, de azt eddig nem tudtuk, milyen színű eredetileg. Valószínűleg már ő maga sem tudja pontosan.

Azt hinnénk, Katy Perry eredeti hajszíne is fényes és gyönyörű, mint amilyen frizurákkal az elmúlt években láthattuk. Egy magazinból kiderült, abszolút nem.

Forrás: Northfoto

"A természetes hajszínem a legunalmasabb, fakó mókus barna. 15 éves korom óta játszom a színekkel" - nyilatkozta Katy a Glamour magazinnak. Az énekesnő mesélt "másik énjéről" is.

"Katy Perry vagyok a színpadon, de otthon Katheryn Hudson. Mikor fellépek, a képregény-szerű a kinézetem, de színpadon kívül nem feltétlenül van három órám arra, hogy ezt összerakjam."

Katynek a férfiakról is határozott elképzelése van: "Ha a fogaid és a körmeid jók, esélyes vagy. Ha nem tudod a koszt kitisztítani a körmeid alól, és hozzám akarsz érni, felejtsd el. Ja, és minél kevesebb a szőr, annál jobb. Szeretem a trimmelt, de nem teljesen legyantázott pasikat. Nem vagyok oda a "szexifú" kinézetért."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.